Tilgængelighed

KØRESTOLSBRUGER OG LEDSAGER

På Gimle er det muligt at medtage én gratis ledsager ved fremvisning af ledsagerkort fra brugerservice i Danske Handicaporganisationer. Du kan hente en gratis ledsagerbillet, når du køber billet til dig selv. Ledsagerbilletten er kun gyldig ved fremvisning af ledsagerkort ved indgangen.

Er du kørestolsbruger, skal du købe en særskilt kørestolsbillet. Så er vi bedre klar til at tage godt imod dig.
Hvis du er gangbesværet, gravid eller på anden måde har svært ved at stå op en hel koncert, så kontakt os på mail@gimle.dk

Til arrangementer i Roskilde Kongrescenter er der kun et meget begrænset antal ledsagerbilletter tilgængelig. Er du kørestolsbruger, skal du købe en kørestolsplads og en gratis ledsagerbillet. Pladsen ved siden af kørestolpladsen er reserveret til ledsageren. Sidder du ikke i kørestol, men har brug for en ledsager, så kontakt os på billet@gimle.dk

Bevica Fondens Tilgængelighedspris Volues guldmærke

Gimle er certificeret med Volues guldmærke for tilgængelighed. Det betyder, at vi har opfyldt kriterierne for Volues anbefalinger, der er pejlemærker for at komme tættere på løsninger, der giver fysisk adgang og positiv genklang. Samtidig er det let afkodelig information for mennesker med handicap. 

Gimle var også stolt modtager af Bevica Fondens Tilgængelighedspris i 2017. Den fornemme pris på 100.000 kr. uddeles en gang om året til en person eller organisation, som gør en særlig indsats for mennesker med bevægelseshandicap.

FYSISKE RAMMER

Gimle har to handicapparkeringspladser tæt ved hovedindgangen.

Selve Gimle er fri for niveauer, og der er niveaufri adgang til Tanken, vores hovedscene. Herinde er der elevator med adgang til kælder og balkon. Der er trinløs adgang til vores café, The Raven, via en rampe langs den lave mur.

På Gimle har vi to handicaptoiletter. Et i foyeren i Tanken, samt et på The Raven, vores café.

I videoerne herunder kan du orientere dig i Gimles forhold inden- og udendørs.
(NYE VIDEOER PÅ VEJ)

Kommende arrangementer