Frivillighed

På Gimle er det de frivillige, der sørger for at hjulene drejer, når musikken spiller – både før, under og efter koncerterne. Er du musikelsker til fingerspidserne, brænder du for at skabe kultur, vil du gerne være med til at yde noget for Roskildes unge, eller vil du gerne være en del af et fedt frivilligfællesskab? Kan du svare ja, så er du allerede godt på vej til at blive frivillig sammen med os.

INTERESTED IN BECOMING A PART OF OUR INTERNATIONAL VOLUNTEER TEAM OR DO WANT TO KNOW MORE ABOUT THE ESC PROJECT AT GIMLE? MORE HERE

Hør mere om at være frivillig på Gimle i videoen her:

BLIV FRIVILLIG PÅ GIMLE

Nedenfor kan du læse mere om at være frivillig på Gimle.

Skriv til os på frivillig@gimle.dk, hvis du kunne tænke dig at blive frivillig, eller hvis du har spørgsmål. Er du allerede helt klar til at prøve rollen som gimler af, så sign up her.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Frivillige på Gimle i baren

HVEM ER GIMLERNE?

Gimle har 160 seje frivillige fra 16 – 75 år, der går under navnet gimlerne. Gimlerne er drivkraften, der gør det muligt at tilbyde Roskilde og omegn mere end 300 musik- og kulturarrangementer årligt. I centrum er livemusikken, fællesskabet og de mange fantastiske oplevelser, vi skaber sammen. Uden frivillige – intet Gimle!

HVILKE FRIVILLIGGRUPPER KAN JEG BLIVE EN DEL AF?

Alle gimlerne er med til at afvikle koncerter og drive The Raven, Gimles hyggelige café. Vi afvikler koncerter på Gimles 3 scener, i Roskilde Kongres- og Idrætscenter, i Byparken og i mange kulturhuse og kirker i Roskilde.

Afviklingsholdet består primært af unge mellem 15 – 35 år, som tager tre vagter pr. måned. Afviklingsholdet roterer i følgende roller: stagehand, garderobe, entré og bar. OBS: Man må ikke have barvagter, hvis man er under 18 år.

Klub Balder (venteliste) er primært voksne fra 35 – 70 år, der tager 1 koncertvagt om måneden. De roterer i samme roller som afviklingsholdet.

Safety består primært af voksne frivillige mellem 35 – 75 år. De tager minimum 1 koncertvagt pr. måned. Safety er ansvarlig for at skabe god stemning og tryghed blandt gæsterne. De tager sig af alt fra for fulde mennesker, gangbesværede, bandets sikkerhed og tjekker ID og tasker i entréen. De kan tilkaldes, hvis der opstår en konflikt med en gæst.

Fotograferne (venteliste) fanger de bedste øjeblikke fra koncerterne. Som fotograf kræver det, at du har erfaring med at fotografere, og det er bedst, hvis du har dit eget velkendte fotoudstyr.

HVAD LAVER GIMLERNE?

Som gimler er du med til at sikre, at vores koncerter bliver afviklet med højt humør og i godt samarbejde med dine frivillige kollegaer. Du er en vigtig del af at give vores gæster en ekstraordinær oplevelse fra start til slut.

En frivilligvagt starter typisk kl. 17.30 med aftensmad og slutter omkring midnat. Vi løfter i flok og slutter altid af samlet med en fyraftens-øl/sodavand.

Som frivillig roterer man på de forskellige arbejdsopgaver, og der er rig mulighed for at lære en masse nyt i de forskellige funktioner.

KAN DU NOGET ANDET?

Hvis du sidder inde med erfaring inden for lyd, lyssætning, fotografi, PR/kommunikation eller booking – så gør os endelig opmærksom på det, når du tager kontakt.

HVORFOR BLIVE GIMLER?

Som gimler bliver du en del af et fedt socialt fællesskab og får en masse sjove oplevelser. Gimles café, The Raven, har åbent 6 dage om ugen og er et populært samlingssted for alle frivillige.

Du bliver en del af et kreativt læringsmiljø, hvor vi har stort fokus på talentudvikling, uddannelse og sidemandsoplæring, så alle besidder de kompetencer, der gør det til en leg at være med på holdet, når vi afvikler koncerter.

Som frivillig får du mange fordele såsom fri adgang til koncerterne, sociale og faglige udflugter, 2 årlige Gimle-fester og gode rabatter på mad og drikke på The Raven. På alle vagter får du minimum et måltid og drikke.

Gimle kan med sine mange år på bagen kalde sig førende inden for frivilligheden i den danske spillestedsbranche, og vi er ikke i tvivl om, at vi har Danmarks sejeste frivillige.

VIL DU VÆRE MED?

Vil du være en del af vores frivillige fællesskab – så skriv til frivillig@gimle.dk, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kommende arrangementer