Gimle for børn

Gimle for Børn skaber dejlige, anderledes, spændende og udfordrende oplevelser for børn og deres voksne – og altså ikke kun for børnene. Du kan læse mere om vores arrangementer her.

Oplevelser for børn og deres voksne!

I Gimle for Børn samler vi på gode oplevelser! Gimle danner rammen for en verden fyldt af livemusik og andre sjove aktiviteter i børnehøjde. Find din indre glæde og åbenhed frem til arrangementerne, deltag aktivt og få nye oplevelser sammen med dit barn, barnebarn, papbarn, lånebarn …

Der er plads til alle – invitér også gerne bedsteforældre, klassekammerater eller andre, der betyder noget for dig og din familie. Arrangementerne bliver kun gode, hvis både børn og forældre deltager aktivt. Gimle for børn er ikke passiv underholdning, men aktiv deltagelse. Og det plejer at være rigtigt sjovt og hyggeligt!

Du kan se vores program ovenfor og læse mere om hvert enkelt arrangement her.

Arrangementerne afholdes i Tanken på Gimle, Helligkorsvej 2, 4000 Roskilde, medmindre der er angivet et andet mødested.

Billetter og medlemskab

Det er muligt at købe billetter i forsalg til alle vores arrangementer. Både her på gimle.dk eller på The Raven, Gimles café. Hvis du vil være på den sikre side, anbefaler vi, at du køber billetter i god tid. Man kan ikke reservere billetter.

Alle børn under 3 år har gratis adgang til arrangementer medmindre andet er angivet. Der skal købes billetter til alle gæster, dvs. både børn (over 3 år) og voksne. Alle børn skal som udgangspunkt ledsages af en voksen.

Billetter kan købes i forsalg frem til midnat dagen før, arrangementet afholdes. Billetterne kan købes som print-selv-billetter og kan vises på print eller på telefonen i døren. Hvis der er ledige billetter, sælges disse i døren efter princippet først-til mølle. Til enkelte arrangementer sælges billetter KUN i forsalg – fx hvis arrangementet afholdes et andet sted end i Tanken på Gimle.

Bliv medlem – og få det hele til det halve!

Gimle for børns arrangementer er åbne for alle. Kom og se, om det er noget for dig. Hvis det er, kan du let melde dig ind.

Som medlem af Gimle for Børn kommer du ind til halv pris til alle vores arrangementer, så længe medlemskabet løber. Gimle for Børn har både en efterårs- og forårssæson, og du tegner medlemskab for én sæson ad gangen. 

Medlemskab til foråret 2024 kan købes her >>

Medlemskabet koster 275 kr. og giver halv pris på entré for op til 6 personer (en god ven eller bedsteforældre må meget gerne tælle med i husstanden).

NB! Alle børn under 3 år har gratis adgang til alle arrangementer, medmindre andet er angivet.

Sådan køber du et medlemskab

– Medlemskab kan købes via linket her
– Du skal købe medlemskabet, før du kan opnå rabat
– Når du har købt et medlemskab, får du en mail tilsendt, som indeholder et medlemskort. 

Sådan køber du billetter med rabat

– Medlemskabet er koblet op på din e-mailadresse, så når du logger ind, kan du købe billetter til medlemspris. Du må købe op til 6 billetter til medlemspris pr. arrangement. 
– Hvis du ønsker at købe billetter i døren eller på Gimles café, The Raven, skal medlemskortet fremvises.

Giv Gimle for Børn-medlemskab i gave

Vil du dele de gode oplevelser med venner eller familie, så er der også mulighed for at give et medlemskab til Gimle for Børn i gave. Du opgiver blot e-mailadressen på den, du ønsker at give medlemskabet til, når du køber til medlemskabet. 

Ved at støtte Gimle for Børn, støtter du samtidig børnekulturen i Roskilde. Jo flere medlemmer, jo bedre tilbud kan vi skabe.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som medlem!

Vejledende alder

Det handler om at få en god oplevelse. Derfor har vi sat en vejledende alder på alle arrangementer, men der er altid plads til publikum i alle aldre. Søskende er selvfølgelig også velkomne.

Arrangementernes afvikling

Dørene åbner altid en halv time før arrangementets start. Vi tilstræber, at alle arrangementer starter til tiden. Der tages forbehold for ændringer, aflysninger mv. Ændringer annonceres via Facebook-siden, nyhedsmail eller på gimle.dk, så husk at følge med på mindst én af disse tre nyhedskanaler.

Vil du være en del af Gimle for børn?

Bag alle arrangementer står et netværk af frivillige forældre. Vi er aktuelt cirka 20 frivillige i netværket, kommer fra hele Roskilde Kommune, har forskellige baggrunde og børn i alle aldre. Vi tager os af alt fra ideer, program, planlægning og afvikling af de enkelte arrangementer.

Flere idéer og hænder er meget velkomne, og der er altid plads til flere i netværket – også dig! 
Send en mail til pip@gimle.dk, hvis du synes, det lyder som noget for dig.

Vi afvikler cirka 30 børnekulturarrangementer om året og har derfor brug for hyggelige voksne, der vil sørge for, at arrangementerne hver gang er præget af højt humør, god stemning og varmt fællesskab. Det er det, der er med til at gøre søndagene på Gimle unikke.

Som frivillig afvikler er du med til at gøre klar til arrangementet, passe kassen ved indgangen, hygge om gæsterne og til sidst pakke sammen igen. Som tak får du og din familie fri entré til alle arrangementer. Praktisk har du en vagt cirka en søndag om måneden fra kl. 10 – 14 (enkelte arrangementer til kl. 15). Du er altid på vagt sammen med 1 – 2 andre frivillige foruden de dygtige unge mennesker fra Gimle.

Frivillig udvikler af Gimle for børn

Vi er ambitiøse og vil gerne blive ved med at udvikle Gimle for Børn. Derfor har vi brug for flere kræfter, der både kan tænke nye tanker og bygge videre på allerede høstede erfaringer. Som frivillig udvikler er du med til at planlægge programmet for kommende sæsoner, skabe de enkelte arrangementer eller binde dem sammen i sammenhængende projekter ofte med samarbejdspartnere uden for Gimle for Børn.

For din indsats får du og din familie fri entré til alle arrangementer.

Du kan også få lov til at kaste dig over kommunikation og presse, medlemspleje, fundraising og meget andet. Praktisk mødes vi i gennemsnit hver anden måneden, men fører en livlig dialog på mailen mellem møderne.

Gode idéer er altid velkomne!

Har du en masse gode idéer, men har ikke så meget tid lige nu, så brug meget gerne vores Facebookside. Har kan du lufte dine tanker og gå i dialog om det, du synes, er vigtigt.

Kontakt

Gimle for Børn
Helligkorsvej 2
4000 Roskilde
E-mail
Facebook

Kommende arrangementer