FAQ

Her på siden finder du svar på de spørgsmål, som vi oftest får fra vores gæster.

Aldersgrænse

Som udgangspunkt er der ingen aldersbegrænsning til Gimles koncerter med mindre, de foregår efter midnat, eller som del af et natcafé-arrangement (her vil aldersgrænsen være 18 år). Vi anbefaler dog, at børn under 13 år er i følge med en voksen for at få den bedst mulige koncertoplevelse.

Vi udskænker under ingen omstændigheder alkohol til unge under 18 år, jf. restaurationsloven. Ej heller ved private/lukkede fester.

Beliggenhed

Gimles adresse er Helligkorsvej 2, 4000 Roskilde, cirka 12 min gang fra Roskilde station. Find Gimle på Google Maps. Se også punktet ”Offentlig transport til Gimle”.

Billetter

Vi sælger billetter via BILLETTEN A/S. Alle billetter er tilgængelige her på siden, men du kan også købe billetter i vores café, The Raven. Se åbningstider her. Har du spørgsmål omkring billetkøb, kontakt BILLETTEN på tlf. 70202096.

Hvis du ikke kan finde dine billetter kan du logge ind med din e-mail adresse øverst til højre på gimle.dk og på den måde tilgå dine ordrer hos Billetten.

Ønsker du at sælge din billet, henviser vi til arrangementets Facebook begivenhed. Billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning.

Læs mere om billetter her.

FØDEVAREKONTROL

Se Gimles seneste fødevarekontrol-rapport her.

GANGBESVÆRET/KØRESTOLSBRUGER PÅ GIMLE

Gimle er indrettet med faciliteter til gangbesværede/kørestolsbrugere. Hvis du har brug for at have en ledsager med, kan du “købe” en gratis ledsagerbillet. Vi har 6 ledsagerbilletter tilgængelig pr. arrangement. Ledsagerbilletten er kun gyldig ved fremvisning af gyldigt ledsagerbevis. Gimle har to handicap-parkeringspladser.

Læs mere om tilgængelighed på Gimle her.

GARDEROBE

Gimles garderobe kan benyttes i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer. Garderobeafgiften er 25 kr. per genstand.
Vi anbefaler altid vores gæster at benytte sig af garderoben for at undgå, at ting forsvinder.

GAVEKORT

Står du og mangler en gaveidé? Køb et onlinegavekort til Gimles arrangementer eller et fysisk gavekort til billetter, mad og drikke. Læs mere og køb gavekort her.

GLEMTE SAGER

Hittegods glemt på Gimle bliver lagt i en glemmekasse på kontoret og bliver opbevaret i 14 dage. Kontoret kan kontaktes tirsdag og torsdag kl. 13 – 14 på telefon 46 37 19 82. Derefter bliver glemte sager afleveret på Politiets Hittegodskontor, Skovbogade 3, 4000 Roskilde.

KAMERA

Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore koncerter. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med fx spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne.

Derudover skal man altid følge personalets anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige artister.

De billeder, der tages, må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.

KONCERTSTART

Mandag – torsdag: Døråbning kl. 19:00, Koncertstart kl. 20:00*
Fredag – lørdag: Døråbning kl. 20:00, Koncertstart kl. 21:00*
Natkoncerter: Døråbning kl. 23:00, Koncertstart kl. 00:00*
Koncerter på The Raven: Se tider for det enkelte arrangement på www.gimle.dk.

*Der kan i få tilfælde være ændringer, som vil fremgå under det enkelte arrangement på www.gimle.dk.

KONTAKT

Gimles kontor har åbent tirsdag og torsdag kl. 13 – 14 og kan kontaktes på telefon 46 37 19 82 eller på e-mail: mail@gimle.dk.

MAD

På The Raven, vores hyggelige café, kan du købe billig og lækker mad og drikkevarer. Se menukort og The Ravens åbningstider. Det er ikke muligt at bestille bord i caféen.

Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer på Gimle.

NARKOTIKA-POLITIK

Gimle accepterer ikke indtagelse af nogen form for narkotika ved vores arrangementer. Bliver man taget i brug, besiddelse eller handel med euroforiserende stoffer, vil det medføre politianmeldelse og bortvisning.

OFFENTLIG TRANSPORT TIL GIMLE

Gimle ligger ca. 12 minutters gang fra Roskilde Station, hvor der er regelmæssig forbindelse til resten af Sjælland. Kommer du med bus, så stopper buslinie 202A ved Kildehusvej, og buslinie 203 og 207 ved Duebrødrevej, der ligger lige ved siden af Gimle.

PARKERING

Gimle har to handicapparkeringsplader, men ellers ingen parkering. Det er forbudt at parkere i gården, medmindre der er givet særlig tilladelse. Det er muligt at parkere ved Kildegården, som ligger lige ved siden af Gimle. Indkørsel i bil til Kildegården sker ad Møllehusvej. Der er maksimalt 4 timers parkering døgnet rundt.

Kommer man på cykel, er der masser af cykelstativer på Gimle.

RYGNING

Rygning er ikke tilladt i nogen af Gimles lokaler. Det gælder også e-cigaretter. Vi har et udendørs rygeområde.

SIDDENDE KONCERTER

Der er ingen nummererede pladser ved siddende koncerter på Gimle. Der er udsyn til scenen fra alle pladser. Man kan ikke reservere pladser. Har man ønsker om specielle siddepladser, eller er man en større forsamling, der vil sidde ved siden af hinanden, anbefaler vi, at man kommer i god tid.

STÅENDE KONCERTER

På billetten og under arrangementet på gimle.dk vil du altid kunne se om et arrangement er siddende eller stående. Er arrangementet solgt som siddende, er du sikker på en siddeplads. Hvis arrangementet er solgt som stående er koncerten som udgangspunkt stående, og du skal indstille dig på at stå op. Alt efter billetsalget til de stående koncerter vil der være et lille antal stole. Til udsolgte stående koncerter har vi som udgangspunkt ingen stole, men vi vil i særlige tilfælde kunne hjælpe. Skriv en mail til mail@gimle.dk eller ring 46 37 19 82.

UDSOLGTE KONCERTER

Når en koncert er anført som udsolgt på Gimles hjemmeside, betyder det, at der ikke er flere billetter – hverken i forsalg eller i døren. Vi har desværre ikke mulighed for at administrere en venteliste. Kom i god tid, så koncerten kan starte til tiden.


Fandt du ikke hvad du ledte efter? Send os en mail og vi svarer hurtigst muligt.

Kommende arrangementer