Åbningstider & info

ÅBNINGSTIDER – THE RAVEN

The Raven
MandagLukket
Tirsdag15.00-23.00
Onsdag15.00-23.00
Torsdag15.00-23.00
Fredag15.00-23.00
Lørdag15.00-23.00
SøndagLukket
The Raven

THE RAVEN

The Raven er navnet på caféen i det gamle pumpehus her på Gimle. The Raven er både den hjemlige rede og luft under vingerne.

På The Raven kan du blandt andet opleve små live-koncerter, foredrag, debataftener, internationale aftener med mere. Der er som udgangspunkt fri entré til arrangementerne.

Vi gør opmærksom på, at The Raven er drevet af frivillige. Personalet består af fem europæiske volontører, der kommer til Gimle for et år af gangen. De er en del af EU-programmet The European Solidarity Corps, der tilsigter at give en fornemmelse af aktivt europæisk medborgerskab, solidaritet og tolerance blandt unge europæere. Lige nu har Gimle volontører fra Spanien, Estland, Tyskland og Finland. Volontørerne taler engelsk.

Køkkenet tilbyder et varieret menukort til overkommelige priser.

Kontrol rapport Gimle
Se Gimles kontrolrapporter her.
Refood Stop madspil The Raven

REEFOOD-MÆRKET

GRØN PROFIL OG ØKOLOGI

Køkkenet på The Raven arbejder løbende på at opnå en grønnere profil med flere økologiske varer og mere fairtrade. Vi har mange lækre retter til både vegetarer og veganere.

Vi stræber efter løbende at skifte råvarerne i vores retter ud med økologi, og pt. er fx mælk, æg og kaffe altid økologisk. Vi prioriterer også danske råvarer i sæson, så fragten er så kort som mulig, og energiforbruget så lavt som muligt.

Madspild

Det har i lang tid været et fokuspunkt for os ikke at smide mad ud, og vi har en gennemført en række tiltag for at reducere madspild. Vi serverer eksempelvis flere mindre retter og madaffald og frityreolie genanvendes gennem DAKA Refood til produktionen af biogas og andengenerations biodiesel – to grønne alternativer til forbrænding. I den forbindelse har vi også modtaget certificeringen REFOOD-mærket mod madspild.

Allergier

I baren kan du bestille havremælk til kaffen. Vi tager selvfølgelig hensyn til gæster med intolerancer og allergier – oplys os gerne på forhånd, hvis du eller nogen i dit selskab har særlige madbehov, så løser vi det sammen.

Velkommen på The Raven!

Kommende arrangementer