Vanir

VANIR

VANIR spiller melodisk dødsmetal med et præg af nordisk mytologi, blandet med skandinavisk og germansk historie. Bandet blev dannet i 2009 og har udgivet 6 albums via Mighty Music. VANIRS musik startede i folk-metal genren, men efter et skifte i besætningen på de seneste 3 albums, har bandet i dag rødderne solidt placeret i det melodiske dødsmetal. Bandets 7. album “Epitome” udgives den 16. februar 2024 på Mighty Music og er et solidt spark i fjæset på enhver dødsmetal elsker. VANIR kommer til at lægge Gimle ned, når de besøger domkirkebyen den 23. marts!

SHADOWSPAWN

Shadowspawn spiller groovy og fængende dødsmetal, og som altid trækker de bagerste i salen helt frem! Med flere anmelderroste albums i bagagen, og erfaring fra scener overalt i Danmark, er der garanti for et medrivende show.

Det danske dødsmetal band Shadowspawn har udgav i oktober deres længe ventede nye LP, der bærer titlen “Blasphemica“. Deres album repræsenterer et stort skridt fremad for Shadowspawn, der har etableret sig som et velkendt navn, både på den danske scene, men også i udlandet. Med dette album inkorporerer bandet komplekse musikalske arrangementer, brutale vokaler og tekster, der udforsker dybderne af menneskelig frygt og eksistentielle spørgsmål.

Bandets medlemmer, der inkluderer kendte kræfter fra bla. Sacrificial, The Petulant og Cinerator, har hårdnakket arbejdet på “Blasphemica” og har skabt et album, der er en hyldest til den mørke side af metalverdenen. Deres musikalske energi er fanget i hvert spor, og de formår at levere en sonisk oplevelse, der vil gøre lyttere af old school dødsmetal mere end tilfredse.

RAVEN BANNER

Fra hjertet af de gamle svenske skove træder Raven Banner frem som en formidabel kraft inden for viking- og dødsmetalens rige. Bandet blev dannet i 2021 i den historiske region Skåne, Sverige, og består af erfarne veteraner fra tidligere vikingetogter, der har forenet sig for at hæve deres musikalske banner højt og hærge moderne metals byer. Deres debutalbum, “Rise Up Clan“, fra september, er et vidnesbyrd om deres urokkelige dedikation til deres håndværk og deres uophørlige stræben efter sonisk fremragende resultat.

Raven Banner henter inspiration fra områdets rige historie og mytologi og skaber en unik lyd, der kombinerer voldsomme melodier, kraftfulde rytmer og fængslende fortællinger. Hver sang på “Rise Up Clan” er en sonisk rejse, der nedsænker lytterne i de episke fortællinger om vikingekrigere og blodtørstige guder.

 • Lørdag 23.03.24
 • Start
  21.00
 • Dørene åbner
  20.00
 • Sted
  Gimle
 • Billetpris
  160 kr.
 • Siddende/stående
  stående
 • Ravnekort
  Ravnekort