I starten af 2026 tager Lars Lilholt igen på intim solo-turné.
Oplev Lars Lilholt med sine sange, der bliver krydret med historier og anekdoter fra hans lange karriere, – eller som han selv ville sige, efterhånden lange liv. Sætlisten indeholder klassikere, men der bliver også plads til de mere ukendte sange. Sange fra 2024 albummet Kosmiske Kindkys vil også indgå i repertoiret. Helt solo bliver det dog ikke, da Lars tager sin faste pianist Kristian Fogh med.
Ukrukket slår Lars Lilholt fast, at han igennem årene har skrevet over 300 sange for at finde ud af hvad de vil fortælle ham. Det er hans måde at reagere på tilværelsen. Han skrev sin første sang da han var 15 år gammel i 1968, og han er bare blevet ved med at kaste sange af sig. Han har spillet tusindvis af koncerter siden den professionelle debut i 1973.
Ja faktisk før. Han siger selv, at han første gang optrådte i 1.G på Aalborghus Statsgymnasium til en elevaften i 1969. Det var med en ironisk hjemmelavet sang, der i tidens ånd hed “Spis Brune Ris og Lav Revolution”.
Den har han lovet sig selv aldrig at spille igen.
Lilholt har turneret i over 50 år. Det eneste sted, han ikke har spillet i Danmark er på Anholt.
Han har solgt over 2 millioner plader, udgivet 40 albums, har 6 Danish Music Awards med Lars Lilholt Band, som solist og med Dalton. Derudover har han modtaget en række ærespriser: Musikerforbundets Ærespris, Musikkritikernes Ærespris, “Steppeulven”, Skagen festivalens Ærespris og såmænd også Silkeborg Håndværkerforenings Ærespris. Den sidste fik hans elektrikeruddannede hustru til at gispe efter vejret af latter.
Ligeledes har han været Årets Lokalfavorit, Årets P4 kunstner, og har sågar også fået opkaldt en rose efter sig !
Glæd jer til at opleve Lars Lilholt og Kristian Fogh på slap line i 2026.
Se mere på www.larslilholtband.dk.
Show-menu
Forlæng oplevelsen med en show-menu i Roskilde Kongrescenters restaurant. Du kan nyde menuen fra kl. 18:00 frem til koncertstart.
Aftenens menu består af en to-retters menu. Til hovedretten serveres der braiserede svinekæber med karamelliserede gulerødder, syltet perleløg, skysauce og skum på kartofler. Desserten består af hvid chokolademousse med pocheret æble og saltet karamel.
Aftenens vegetarmenu består af en to-retters menu. Til hovedretten serveres der rødvinsbraiserede jordskokker med karamelliserede gulerødder, syltede perleløg, skysauce og skum på kartofler. Desseren består af hvid chokolademousse med pocheret æbler og saltet karamel – kan også fås vegansk.
Showmenuen kan bestilles under ‘TILKØB’.
Bemærk! Vi tager forbehold for min. 25 bestilte kuverter. Skulle vi imod forventning være nødt til at aflyse, refunderer vi beløbet og giver direkte besked senest en uge før arrangementet.