Hit med 80’erne

Efter en udsolgt dansefest med Hit med 80’erne tidligere i år, er vi rigtig glade for at kunne offentliggøre, at bandet vender tilbage til Gimle fredag den 2. maj 2025.

På sætlisten er alle de sange, du kender fra den danske rocks guldalder. Kom indenfor og genopliv de udødelige hits fra Tøsedrengene, Rocazino, RayDeeOhh, Gnags, News, TV2, Dodo & The Dodo’s, Gnags – fortsæt selv listen.

Hit med 80’erne var for første gang i øvelokalet den sommer, hvor John ”Faxe” Jensen ramte den lige i røven og sendte Danmark afsted mod titlen som europamester i fodbold. 1992 er længe siden. Dengang var orkestret bare en sjov idé. Ingen havde i sin vildeste fantasi forestillet sig, hvad der ventede. I 2022 var Hit med 80’erne på 30 års jubilæumstur. Den ene udsolgte koncert efter den anden blev det til overalt i Danmark. Stadig med sangene, anekdoterne og minderne fra dengang i 80’erne som bindemiddel, og succesen fortsætter!

Den danske sangskat fra det pastelfarvede årti er tilsyneladende helt uden udløbsdato. Faktisk har tendensen de seneste år været, at den danske 80’er-rock er mere populær end nogensinde.
Måske er sangene snurret fast til de dramatiske begivenheder for snart 40 år siden. Mens Danmark skrålede “Indianer”, “Jeg Elsker Dig” og “Afrika”, rasede Den Kolde Krig uden for døren. Frygten for atomkrig var massiv, vi blev bevidste om miljøtruslerne, og den danske økonomi måtte hales i sikkerhed fra det, en politiker havde kaldt for afgrundens rand. Til sidst faldt Berlin-Muren, og hele verden blev en anden. Men sangene. De står endnu.

Hit med 80’erne genopliver musikken, der betød så meget for så mange. Og sender samtidig en stor, respektfuld tak til de danske 80’er-stjerner og deres sange, som gør det hele muligt. Flere af dem har fra tid til anden været med på scenen hos Hit med 80’erne. Men orkestret kan først og fremmest selv.

Hit med 80’erne er:
Annette Søgaard, vokal/kor
Ole Hansen, vokal/kor
Jan Kaspersen, saxofoner/akk. guitar/kor
Brian Bannerholt, guitar
Steffen Hansen, keyboards
Jakob Pagaard, bas/kor
Kurt Nielsen, trommer

 • Fredag 02.05.25
 • Start
  21.00
 • Dørene åbner
  20.00
 • Sted
  Gimle
 • Billetpris
  325 kr.
 • Forsalg
  325 kr.
 • Dørsalg
  365 kr.
 • Siddende/stående
  stående