Alex Vargas

Røde lamper landet over, en travl sommer på landets festivaler og ny musik Det har været overskrifterne for stortalentet Alex Vargas i 2022. I 2023 udsender han albummet BIG BIG MACHINE – og tager igen den store stemme med ud på landets spillesteder.

Alex Vargas har stået ansigt til ansigt med tusindvis af mennesker, i den ene udsolgte koncertsal efter den anden, lige siden gennembruddet med ’Shackled Up’ i 2016, der samtidig sikrede ham prisen som Årets Danske Sanger ved Danish Music Awards. Tidligere i år kunne der så igen meldes røde lamper over hele landet, da Vargas turnerede Danmark rund ti foråret -og sejrsgangen fortsatte hen over sommeren, hvor landets største festivaler fik besøg af sangeren med den store stemme.

Undervejser der dog også indspillet ny musik, og året har indtil videre budt på Top 20 hittet ’Yougazer’, den energiske ’Mama, I’ve Been Dying’ og netop udsendte ’Pages’. Al sammen nye toner fra Vargas, som til marts 2023 udsender albummet, BIG BIG MACHINE. Et album, der vidner om et mere udadvendt musikalsk udtryk -dog stadig drevet af Vargas’ imponerende vokalstyrke. Albummet er skrevet og indspillet med inspiration fra 60’erne og 70’ernes sangskrivning, og det har sat sit aftryk op indspilningsprocessen, fortæller Vargas: “Jeg tillader mig selv at bringe lidt mere farve og kulør ind i musikken. Det har givet mig en mere legesyg tilgang til at lave dette album end tidligere. Et forløb hvor jeg har sat mig selv fri og ikke forsøgt at lade mig selv begrænse.” Den umiddelbare glæde ved musikken og det mere direkte udtryk tager Alex Vargas med på tour, når han til efteråret 2023 rejserlandet rundt med sit orkester, BIG BIG MACHINE. 

Forlæng oplevelsen med et besøg på The Raven, der er åben før og efter koncerten.

 • Lørdag 25.11.23
 • Start
  21.00
 • Dørene åbner
  20.00
 • Sted
  Gimle
 • Billetpris
  375 kr.
 • Siddende/stående
  stående