DELTA

DELTA – FOR UNGE AF UNGE – FESTIVAL, LÆRINGSFORLØB OG SAMSKABELSE

DELTA Festival 2024 – Ta´ del

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 20. april 2024 til tredje udgave af DELTA Festival. På DELTA 2024 kan du blandt andet opleve SØN. Vi offentliggør løbende navne til festivalen her og vores SoMe-profiler.

DELTA er et festivalforløb for unge eventmagere, der går til festival, mens andre går til fodbold. Og samtidig er DELTA er en musikfestival i Roskilde – skabt af unge for unge. I DELTA lærer du en masse om booking af musik, markedsføring, pre-produktion og afvikling – alt det, der skal til for at lave et godt musikarrangement.


DELTA har siden 2020 haft stor succes med at præsentere upcoming og etablerede kunstnere side om side ved Optakt-koncerter og DELTA Musikfest 2022 med cirka 700 deltagende og DELTA Festival 2023 med cirka 1000 deltagere på Gimle i Roskilde. Navnene på 2023-plakaten var bl.a. PRISMABlåøjetRigmor, Nioma, Aierfreia, Afskum, Kasáblanca og Barselona.

VIL DU SPILLE ELLER UDSTILLE PÅ DELTA?

Vi har lukket for ansøgninger til DELTA 2024.

MERE OM DELTA

DELTA festival er en unik mulighed for unge artister og bands, hvor de kan spille showcase-koncerter for et stort publikum, samt blive hørt af nogle af de vigtigste aktører i den danske musikbranche. Som medarrangør af festivalen bliver du en del af et kreativt fællesskab, hvor du får hands-on erfaring og medbestemmelse i alle aspekter omkring planlægning og afvikling af en festival. Dette omfatter bl.a. booking af upcoming og etablerede artister, PR og SoMe-content, skabelsen af en festival-vibe og samskabelse mellem artisterne på festivalen. Du bliver en del af en gruppe unge, som i fællesskab planlægger og debatterer, hvordan festivalen skal udformes. Det foregår i et anerkendende og trygt miljø, og giver dig værktøjer, du kan bruge videre i musik/eventbranchen eller i generelle situationer, hvor du har brug for projektledelse.

I 2023 kunne du opleve:

AIERFREIA PÅ ANGORA-SCENEN. FOTO: XENIA HOLM
AFSKUM I TANKEN. FOTO: XENIA HOLM

I 2022 var vi over 70 medskabere på selve festivaldagen og cirka 10 unge DELTA’er i planlægningsgruppen.

OPLEV MERE AF DELTA 2022

KORT OM DELTA FESTIVAL

DELTA er Roskildes nye musikfestival med både tidens bedste danske kunstnere på en ny, samskabende måde – sammen med unge på, bag og foran scenen og de bedste, unge bands blandt andet fra Roskilde.

DELTA Festival er levendegjort af et samarbejde mellem parter med hvert sit ekspertiseområde i forhold til musik og børne- og ungekultur: Gimle, Klub Øst Roskilde/RIA kollektivet og Museet for Samtidskunst

DELTA 2024 er støttet af Roskilde Festival, Statens Kunstfond, Roskilde Kommunes Ungepulje og Tuborgfondet.

Har du spørgsmål til DELTA, så kontakt os på delta@gimle.dk

DELTA præsenterede i 2020 og 2021 minifestivalen Optakt. Fang lidt af stemningen her.

FØLG DELTA HER:


Kommende arrangementer