Delta

DELTA FESTIVAL 2023 – TA’ DEL – LØRDAG D. 29. APRIL 2023

Vi tilbage med DELTA Festival på Gimle. DELTA er en musikfestival i Roskilde skabt af unge for unge.

Første navn på plakaten er PRISMASe mere her. Vi offentliggør løbende flere navne til næste års festival.

DELTA har siden 2020 haft stor succes med at præsentere upcoming og etablerede kunstnere side om side ved Optakt-koncerter og DELTA Musikfest 2022 med cirka 700 deltagende på Gimle i Roskilde.

VIL DU SPILLE PÅ DELTA?

Vi modtager ikke længere ansøgninger om at spille på DELTA Festival 2023. Tak til alle jer, der har søgt. Vi vender hurtigst muligt tilbage med svar på, om I er udvalgt.

MERE OM DELTA

DELTA festival er en unik mulighed for unge artister og bands, hvor de kan spille showcase-koncerter for et stort publikum, samt blive hørt af nogle af de vigtigste aktører i den danske musikbranche. Som medarrangør af festivalen bliver du en del af et kreativt fællesskab, hvor du får hands-on erfaring og medbestemmelse i alle aspekter omkring planlægning og afvikling af en festival. Dette omfatter bl.a. booking af upcoming og etablerede artister, PR og SoMe-content, skabelsen af en festival-vibe og samskabelse mellem artisterne på festivalen. Du bliver en del af en gruppe unge, som i fællesskab planlægger og debatterer, hvordan festivalen skal udformes. Det foregår i et anerkendende og trygt miljø, og giver dig værktøjer, du kan bruge videre i musik/eventbranchen eller i generelle situationer, hvor du har brug for projektledelse.

I 2022 var vi over 70 medskabere på selve festivaldagen og cirka 10 unge DELTA’er i planlægningsgruppen.

Var du ikke med på DELTA 2022, så se med her:


I 2022 kunne du opleve:

DAYYANI PÅ ANGORA-SCENEN. FOTO: CARL RAVNBAK
TANDEM I TANKEN. FOTO: CARL RAVNBAK

KORT OM DELTA FESTIVAL

DELTA er Roskildes nye musikfestival med både tidens bedste danske kunstnere på en ny samskabende måde – sammen med unge på, bag og foran scenen og de bedste, unge bands blandt andet fra Roskilde.

DELTA Festival er levendegjort af et samarbejde mellem parter med hvert sit ekspertiseområde i forhold til musik og børne- og ungekultur: Gimle og Klub Øst Roskilde/RIA kollektivet.

DELTA støttes af Alle Tiders Musikby, Roskilde Festival, Statens Kunstfond og Tuborgfondet.

Har du spørgsmål til DELTA, så kontakt os på delta@gimle.dk

DELTA præsenterede i 2020 og 2021 minifestivalen Optakt. Fang lidt af stemningen her.

FØLG DELTA HER:


Kommende arrangementer