FORSALG

Du køber nemt billetter til koncerter på Gimle ved at klikke på Køb Billet-knappen under de enkelte koncerter og arrangementer her på gimle.dk
Du kan også købe billetter i Gimles café. Billetter til aftenens koncert kan købes i forsalg indtil kl. 18:00. Ønsker du adgang til aftenens koncert efter kl. 18:00, skal du købe billet ved døren (såfremt der ikke er udsolgt).

Har du spørgsmål vedrørende billetter skal du kontakte:
Billetten // [email protected] // Tlf. 70 20 20 96

Telefontider: 

Mandag, onsdag, torsdag: kl. 10 - 16

Tirsdag og fredag: kl. 10 - 15

 

Fortrydelsesret
I HENHOLD TIL FORBRUGERAFTALELOVEN "LOV OM VISSE FORBRUGERAFTALER § 18 stk. 2, nr. 13", ER KØB AF BILLETTER IKKE OMFATTET AF FORTRYDELSESRETTEN.

Billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning. Ønsker du at bytte eller sælge din billet, henviser vi til BuyMyTicket, der formidler videresalg af såkaldte "second hand-billetter" nemt og hurtigt. Du kan også skrive et opslag på arrangementets Facebook begivenhed.

DØRSALG

Medmindre arrangementet er udsolgt, er det muligt at købe billet i døren. Prisen i døren vil typisk være højere end i forsalg. Dørprisen fremgår under de enkelte arrangementer.

- Vi kan både scanne printede billetter og billetter på smartphone. Husk at skrue op for skærmlyset. 

- Billetter kan IKKE reserveres ved at ringe eller sende en e-mail til Gimle

- Billetter kan IKKE lægges til side og betales i døren

- Når en koncert er anført som udsolgt på Gimles hjemmeside, betyder det, at der ikke er flere billetter - hverken i forsalg eller i døren. Vi har desværre ikke mulighed for at administrere en venteliste.

 - Kom i god tid, så koncerten kan starte til tiden.