TUBORGFONDET STØTTER NYT LYDANLÆG PÅ THE RAVEN

Julegaven til Gimle og The Raven er faldet tidligt i år. I dag kan det offentliggøres, at Tuborgfondet støtter Gimle med et beløb fra puljen Den Gode Lyd som et tilskud til nyt lydanlæg på vores café, The Raven.

Tuborgfondets støttes gives, fordi ”projektet giver unge bedre rammer og vilkår i musikerhvervet.” Og netop opbakningen til den unge vækstlagsmusik er en central del af Gimles rolle som Roskildes regionale spillested.

Scenen på The Raven har gennem årene været det første sted mange nye, talentfulde musikere har spillet live for et publikum, og den tradition kan nu forsætte med endnu bedre lyd. Behovet for et nyt anlæg på The Raven skal dog ikke kun forklares med behovet for bedre lyd. Det nye anlæg skal samtidig gøre det nemmere for både Gimles frivillige og de bands og DJ’s, der spiller selv, at håndtere anlægget, så de på egen hånd kan opnå den gode lyd. Det skal gøre det til en sjovere og mere professionel oplevelse at være på scenen, og at være gæst, på The Raven. Med bevillingen fra Tuborgfondet glæder vi os endnu mere til mange store oplevelser med nye, talentfulde navne i 2023.

< Tilbage til alle nyheder

Kommende arrangementer