Reservér bord

BORDBESTILLING

Vi anbefaler at bestille bord, hvis I er et større selskab, eller hvis I vil være sikre på, at der er plads.
Vil du bestille bord på The Raven, så skal du udfylde formularen her. Vælg almindelig booking eller en ønsket begivenhed.

In cooperation with easyTableBooking.com

STØRRE SELSKABER (+ 10 PERSONER)

Hvis I er et større selskab, er det en stor hjælp for os, hvis I bestiller maden på forhånd ved at kontakte os på bordreservation@gimle.dk. Se The Ravens menukort. På den måde kan vi minimere ventetiden og sikre jer den bedste oplevelse. Oplys os gerne på forhånd, hvis du eller nogen i dit selskab har særlige madbehov. Fortæl også gerne, hvis I skal videre til koncert, så får vi planlagt serveringerne, så I kan nå det hele.

Vi vil også gerne høre, om vi skal lave en samlet regning til jeres bord, eller om I betaler enkeltvis.
Vær opmærksom på, at mad og drikke skal bestilles i baren, og man betaler med det samme, medmindre andet er aftalt på forhånd.

The Raven er drevet af internationale frivillige, der ikke nødvendigvis taler dansk, så det er godt at have nogen i selskabet, der kan tale engelsk.

Som gæst må du gerne holde fødselsdag eller andre sammenkomster, men vær opmærksom på, at The Raven altid er åben, så andre gæster kan komme ind og bestille mad eller drikke, også selvom alle borde er reserveret. Hvis du ønsker et privat lokale, kan du kontakte udlejning@gimle.dk og høre, om det er muligt at leje Gimles kælder eller koncertsal.

Hvis I vil ændre antallet af gæster i jeres bordbestilling, er det en hjælp, hvis I gør det i så god tid som muligt.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på The Raven.

The Raven cafe

Kommende arrangementer