Caféscenen

Caféscenen er Gimles mindste scene, men dette skal dog kun forstås kapacitetsmæssigt. Her er det nemlig tilladt at drømme stort og række ud efter stjernerne. På caféscenen lader vi således de nye lokale talenter komme til og giver dem muligheden for bringe musikken ud af øvelokalet og møde et publikum i øjenhøjde. Den intime caféscene er tænkt som en musikalsk kravlegård for spirende lokale musikere – her må man gerne spille sin første koncert og træde sine musikalske barnesko.

Caféscenen har ligeledes et godt ry, der rækker langt ud over landets grænser. De lokale talenters optrædener krydres derfor med udenlandske artister og fede bands fra rundt om i landet, som søger at komme ud med deres musik uden for deres respektive lokalområder.

Caféscenen har nogle helt særlige, intime rammer, og da scenen er placeret i en café hvor der også vil være spisende gæster er håbet, at give folk nogle musikalske oplevelser, som de ellers ikke ville have fået. 

Der er altid gratis entré til cafékoncerterne!

Se alle caféarrangementer under program

 

Vil du optræde i Gimles Café?

Hvis du har mod på at optræde med din musik for et levende publikum eller sidder inde med en fed idé til et arrangement, så skriv til [email protected]. Skriv lidt om dig selv og din musik eller idéer.