Bordbestilling

Vi anbefaler at bestille bord, hvis I er et større selskab, eller hvis I vil være sikre på, at der er plads.

Vil du bestille bord på The Raven, kan du skrive til [email protected] eller ringe på tlf. 46 37 19 82. Telefonerne er åbne tirsdag til fredag fra kl.13.00-16.00. 

Større selskaber (+ 10 personer)

Hvis I er et større selskab, er det en stor hjælp for os, hvis I bestiller maden på forhånd. Se The Ravens menukort. På den måde kan vi minimere ventetiden og sikre jer den bedste oplevelse. Oplys os gerne på forhånd, hvis du eller nogle i dit selskab har særlige mad behov, og om I skal videre til koncert eller gerne vil tage den med ro. 

Ligeledes vil vi gerne høre, om vi skal lave en samlet regning til jeres bord, eller om I betaler enkeltvis. 

Vær opmærksom på, at mad og drikke skal bestilles i baren, og man betaler med det samme, medmindre andet er aftalt på forhånd. 

The Raven er drevet af internationale frivillige, der ikke nødvendigvis taler dansk, så det er godt at have nogen i selskabet, der kan tale engelsk.

Vi ser gerne, at vores gæster holder fødselsdag eller andre sammenkomster, men vær opmærksom på, at The Raven altid er åben for, at andre gæster kan komme ind og bestille mad eller drikke, også selvom alle borde i er reserveret. Hvis man ønsker et privat lokale, kan man kontakte [email protected], og høre om det er muligt at leje Gimles kælder eller koncertsal

Hvis I vil ændre størrelsen på jeres bordbestilling, må I gerne gøre det i så god tid som muligt. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen på The Raven.