The Raven

The Raven er navnet på caféen i det gamle pumpehus her på Gimle. The Raven er både den hjemlige rede og luft under vingerne. 

Bestil bord på [email protected]
 

På The Raven kan du blandt andet opleve små live-koncerter, foredrag, debataftener, stand-up, internationale aftener med mere. Der er altid fri entré til arrangementerne. På The Raven er der god plads til gruppearbejde, og vi har naturligvis gratis trådløst internet.

Vi gør opmærksom på, at The Raven er drevet af frivillige. Personalet består af fem europæiske volontører, der kommer til Gimle for et år af gangen. De er en del af EU-programmet The European Solidarity Corps, der tilsigter at give en fornemmelse af aktivt europæisk medborgerskab, solidaritet og tolerance blandt unge europæere. Lige nu har Gimle volontører fra Østrig, Estland og Tyskland. Volontørerne taler engelsk. Bestil og betal venligst i baren.

Køkkenet tilbyder et sundt og varieret menukort til overkommelige priser. Ønsker du mad ud af huset, kan det også arrangeres. Skriv til [email protected] og få mere information.

Se Gimles kontrolrapporter her: 436.3bcd14bdcb566d96c9108cd2365ac55f.gif

Åbningstider

  The Raven Køkkenet
Mandag  Lukket Lukket
Tirsdag  14 - 00.00 14 - 20
Onsdag  14 - 00.00 14 - 20
Torsdag  14 - 00.00 14 - 20
Fredag  14 - 00.00 14 - 20
Lørdag  12 - 00.00 12 - 20
Søndag  11 - 16.00 11 - 15

 

 

 

 

 

reefood_logo.png

Grøn Profil

Vi byder velkommen til Gimles grønne café! Pr. 10/1-17 arbejdes der ud fra en grønnere profil med indførsel af mere økologi og fairtrade, og der vil i højere grad blive taget hensyn til vegetarer, veganere og allergikere. 

Økologi

På The Raven har vi siden januar 2017 arbejdet ud fra en grønnere profil. Det betyder, at flere af råvarerne i vores retter er skiftet ud med økologi, så f.eks. mælk, æg, kaffe og brød altid er økologisk. Vi prioriterer også danske råvarer, så fragten er så kort som mulig.

På vores vinkort vil der både være biodynamisk rødvin og hvidvin.

Madspild

Det har i lang tid været et fokuspunkt for os ikke at smide mad ud, og vi har en gennemført en række tiltag for at reducere madspild. Vi tilbyder vores frivillige medarbejdere at købe rester af dagens ret med hjem til en god pris, og madaffald og frityreolie genanvendes gennem DAKA Refood til produktionen af biogas og andengenerations biodiesel – to grønne alternativer til forbrænding. I den forbindelse har vi også modtaget certificeringen REFOOD mærket mod madspild.

Vegetarer og veganere

Caféen har altid vegetariske og veganske retter på menukortet, og ikke mindst kan vi nu med glæde præsentere vores brunch og vores legendariske Gimleburger i både en vegetarisk og vegansk udgave!

Allergier

I baren kan du bestille havremælk til kaffen, og det er muligt at udskifte brødet i sandwich eller burger til glutenfri brød. Vi vil gerne tage godt hensyn til gæster med intolerancer og allergier – oplys os gerne på forhånd, hvis du eller nogle i dit selskab har særlige madbehov, så løser vi det sammen.

Velkommen på The Raven!