Xenoblight er dansk ekstrem metal når det er bedst – og fra Silkeborg! Musikken er karakteriseret af en intens og knusende atmosfære, der duellerer med et apatisk og melankolsk lyrisk univers hæsblæsende leveret af Marika i front.

Selvom bandet er et relativt nyt skud fra starten af 2017, brugte Xenoblight omhyggeligt året på at skrive, indspille og udgive deres første skive, samt spille et begrænset antal shows (med debut på Metal Magic Festival 2017). Debut pladen ”Procreation” udkom 8. februar 2018.

I 2019 er bandet nu klar til at løslade deres musik til live folket og spille enhver scene der kan holde til den kæbeknusende lyd der er Xenoblight.

Support: Demolizer

Hvis hæsblæsende vokal, skrigende hurtige guitarer, rungende bas og tordnende trommer ikke siger dig noget, skal Demolizer med garanti nok ændre det. Baseret i København brygger de 4 gutter rå, nådesløs old-school thrash til masserne.
Originalt stiftet af Ben og Bjørn under navnet ‘Radtskaffen’, senere ændret til det nuværende navn ‘Demolizer’ efter tiltrædelsen af Max og Aria, har der kun været én retning i dette band: At fortsætte bølgen som Slayer, Anthrax, Nuclear Assault m.m. begyndte.

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige café, der er åben før og efter koncerten.