Grundet restriktionerne kan Thomas Warberg ikke gennemføre hans forårsturné, og derfor er showet i Roskilde rykket fra d. 17. april 2021. Billetter til det oprindelige arrangement er stadig gyldige til den nye dato.

_____________________

 

Gimle og Roskilde Kongrescenter præsenterer: 

Thomas Warberg i nyt stand-up-show ”Et storslået Menneske” om den omsiggribende selvretfærdighed. 

Thomas Warberg er fra foråret 2021 klar med sit nye one-man-show “Et storslået Menneske”, der denne gang stiller skarpt på de mange subjektive versioner af virkeligheden, som vi bliver konfronteret med i hverdagen. Vi lever i en tid, hvor følelser og holdninger overtrumfer fakta, og det kan få verden til at se temmelig fiktiv ud. Foruroligende, men også hysterisk morsomt, i hvert fald når Thomas Warberg udleverer virkeligheden, som han oplever den. Og han har ret!

 “I gamle dage satte man sig foran fjernsynet med popcorn, i dag sætter man sig klar ved sit tastatur”, som Thomas Warberg udtrykker det. “For alle har en holdning til alt, og mener både at de har ret, og ret til at udbrede den. Men sandheden er, at når mange af os ikke ved præcis, hvilken farve blå himlen har, burde vi måske være lidt mere tilbageholdende med at kommentere på alt”

Dette er omdrejningspunktet for det nye show, hvor Warberg med eksempler fra hverdagen italesætter den omsiggribende selvretfærdighed. Og som i hans tidligere shows, sker det naturligvis i et forrygende mix af skarpe oneliners og rablende sjove historier udsat for sønderjysk lune, tempo og eminent timing.

“Et storslået menneske” er Warbergs fjerde one-man-show og følger i kølvandet på “Thomas Warberg Comedy Tour ’14” og “ Thomas Warberg Comedy Tour 16”, der begge blev plastret til med 5 stjernede anmeldelser, kun overgået af efterfølgeren “Perfektion, overskud, og andre lorteord”, som fik 6 stjerner af bl.a. Jyllands-Posten sidste år.

Nummererede siddepladser i Sal A, Roskilde Kongrescenter.

Koncerten afholdes i Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde

Spis inden showet!

Kongrescentrets restaurant byder på ”Husets Burger med Bacon & Ost samt håndskåret Fritter, hertil 1 st. Fadøl /Sodavand” 

Showmenuen kan købes her og koster 128 kr. pr. person.