Koncerten er flyttet fra d. 5. juni. Billetter til den oprindelige koncert er stadig gyldige til den nye dato.

SON OF PREY har eksisteret i tre år, og har i den tid udgivet og fået betydelig opmærksomhed omkring sine 2 Ep’er Revolution’s Here og Into the Woods. Dette har, trods bandets relativ korte liv, skabt flere tusinde afspilninger på YouTube og en vedvarende 1. plads på ReverbNations rock-chart.

Son of Prey's musikalske udtryk er en hårdtslående bastard afrock, moderne shoegaze og en flænsende udgave af Phil Spector’s wall of sound. Det hele støttes af diskret poppede hooks, leveret sikkert og flerstemmigt. Med dette bagtæppe fører Son of Prey lytteren gennem en række personlige sange om kolde nætter i New York, forladte hjembyer, en forsvunden canadisk danser og andre livsnære oplevelser.

LOYAL SPINE er et dansk rockband, præsenteret af 4 modne drengerøve, som er propfyldt med kærlighed til progressiv melodiøs rockmusik! Bandets sange byder på dynamiske vers, ultra stramme arrangementer og ikke mindst storslåede omkvæd. Alle sangene er krydret med store pompøse korarrangementer, som bandet betegner som et af deres varemærker.

Loyal Spine arbejder altid hårdt for at tilfredsstille den kræsne lytter, som altid kan forvente en live-oplevelse i særklasse. Dette kom også til udtryk på debutpladens udgivelsesdag, hvor bandet spillede et brag af en releasekoncert på Gimle i Roskilde.

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige café, der er åben før og efter koncerten.