Koncerten er flyttet fra d. 7. november 2020. Billetter til det oprindelige show er stadig gyldige til den nye dato.

Roskilde Tråd byder på en autentisk koncertaften i pigtrådens og rock’n’roll’ens tegn!

Long John & Us - det gamle Roskildeband er vækket til live igen. Bandet blev skabt i 1964 af fire 16-årige knægte på Sct. Jørgens Skole. Efter en gedigen pause på små 45 år lever navnet nu videre
Keld Christensen er eneste tilbageværende medlem. Han giver den gas på sin bas, mens John Lydom, der er bandets vokal og keyboard, Poul-Erik Dose på guitar og på trommer Peter Engelundh, der er kommet med for nyligt.

The Scouts historie går helt tilbage til 1964 hvor bandet blev dannet for at spille til den lokale spejderfest. Det tidlige øvelokale var da også byens spejderhus.
Hele 3 af medlemmerne der var med fra den spæde begyndelse spiller stadig i bandet – nemlig Ole Olsen på guitar, Johnny Frost på trommer og Jørgen Billing på keyboard og sang. I nyere tid er så tilkommet Piero Verdiani på bas og Poul Brønnum på guitar.

Sticky Fingers har igennem en lang årrække henrykket såvel hardcore Stones fans som folk der bare sætter pris på god rockmusik, i hele Danmark såvel som i udlandet.

Gennem stor kærlighed og respekt for Rolling Stones og for deres materiale, skaber bandet en autentisk, musikalsk og medrivende oplevelse.

It’s only rock’n’roll, but we all love it!

Forlæng oplevelsen med et besøg i The Raven, der er åben før og efter koncerten.