Pectora
Pectora er noget så sjældent som et klassisk dansk heavy metal band.

Med to EP’er i bagagen, "Burgeon Of Hate" (2014) og “Redemption” (2017), er scenen nu sat til bandets debut album der lander i starten af 2019. Et album der er produceret, mixet og masteret af Sebastian “Seeb” Levermann (Orden Ogan, Rhapsody Of Fire & Brainstorm) i Tyskland.

Pectora er lyden af klassisk moderne heavy metal, med skarpe riffs og store melodier. Live har bandet tidligere delt scene med navne som Flotsam & Jetsam (US), Dream Evil (SWE), Bullet (SWE), Ram (SWE), Artillery (DK) og Iron Fire (DK).

Seven Thorns
Danmarks bedste Power Metal band Seven Thorns tager hul på et nyt kapitel med udgivelsen af deres 3. album ”Symphony of Shadows” den 14. december 2018 via Mighty Music.
Fundamentet er fortsat klassisk og neo-klassisk Power Metal som man kender fra bands som Helloween og Stratovarius, men vægten er lagt på noget mørkere og tungere end førhen, inspireret af blandt andet bands som Symphony X, Adagio med flere. Resultatet er catchy, store og slidstærke melodier, højt teknisk niveau og et mættet, mørkt lydbillede rigt på detaljer. I alt 9 numre udgør det helstøbte album, der vil mætte selv kræsne metalfans.

Anders Bøtter fra Sort Søndags på DR har skamrost det nye Seven Thorns album, som det absolut bedste fra bandet til dato, og desuden fremhævet Seven Thorns’ overbevisende livekvaliteter. Som bandets guitarist og sangskriver Gabriel Tuxen siger: “Vi ville lave et album der var sjovt at spille live, og som både appellerede til vores fans og folk der ser os live første gang. Det synes jeg lykkedes for os, og mere til”.

IMPALERS
I over ti år har IMPALERS spredt deres thrash metal over det europæiske kontinent. I med- og modvind har bandet kæmpet sig op og cementeret sig blandt toppen af dansk thrash metal.

IMPALERS har turneret ind- og udland tyndt igennem over hundrede koncerter, udgivet tre kritik-roste albums (senest 2017’s ”The Celestial Dictator”) og to EP’er, spillet diverse festivaler (inklusiv Copenhell) og været direkte support for både ANTHRAX, MACHINE HEAD, WASP og TANKARD. Men nu er rejsen umiddelbart forbi, og IMPALERS har besluttet at lægge bandet i graven for nu. Dette bliver derfor som minimum den ubestridt SIDSTE koncert i Roskilde i 2019.

Der kan forventes en bred vifte af sange fra hele IMPALERS’ bagkatalog. Der bliver spillet det vredeste, mest brutale, det mest melodiske, det mest langsomme, det aller hurtigste og alt derimellem – samt selvfølgelig sange fra deres nye EP.

Så kom ud og headbang og mosh en allersidste gang med Danmarks thrashmestre, IMPALERS!

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles café, der er åben før og efter koncerten.