Showet er rykket fra d. 2. april. Billetter til det oprindelige show er stadig gyldige til den nye dato.

Gimle og Roskilde Kongrescenter præsenterer Turen går til Nikolaj Stokholm. 

Hele Danmarks Stokkefar er tilbage med et nyt oneman-show.

I det forrige show “Mit liv som Nikolaj Stokholm” grinede vi allesammen af fortællingen om en albinos opvækst i 90’ernes Københavnerforstad. Albinoen er blevet voksen, men hans hoved er ikke mindre sjovt. Turen går til Nikolaj Stokholm er en U-vending i Stokkefars utrolig spektakulære, dumme og ikke mindst virkelig sjove hjerne. Det er en unik chance for at se verden igennem hans briller og det er ikke meget andet end noget pjat. Glæd dig til Turen går til Nikolaj Stokholm, det bliver pissegriner’n.

Med næsten 45.000 solgte billetter til sit første one-man show ”Mit liv som Nikolaj Stokholm” har Nikolaj lagt sig i spidsen som en af landets største og mest populære komikere. Med sin skæve og legesyge komik, formår han altid at invitere publikum med ind i hans eget liv på en hylende morsom og personlig måde, og det er netop derfor at Nikolaj er en af de mest folkelige og charmerende komikere i Danmark. Med sin aldeles karakteristiske tilstedeværelse både på tv-skærmen og på scenen er man altid garanteret at være godt underholdt, og det er svært ikke at trække på smilebåndet, når først Stokkefar fortæller anekdoter.

Anbefalet minimumsalder: 15 år. 

Nummererede siddepladser i Sal A, Roskilde Kongrescenter.

Showet afholdes i Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde

Spis inden showet!

Kongrescentrets restaurant byder på en stor hakkebøf med bløde løg, sovs & kartofler samt hjemmelavet surt, inkl. 1 øl eller vand.

Showmenuen kan købes sammen med billetten eller separat i tilkøbsshoppen her og koster 150 kr. pr. person.