Myles Sanko is back!

Den britiske soulsanger besøger Gimle endnu en gang, og det er altid en fest, når Myles Sanko og band går på scenen.

Siden Myles Sanko sidst besøgte Gimle, har han bestemt ikke ligget på den lade side. Hele 2018 har stået på at turnere Europa rundt med kæmpe succes på både  små og store scener. Derudover er Myles Sanko i gang med at indspille sit fjerde album, som han glæder sig til at præsentere for Gimles publikum.

Sanko er super glad for at besøge Roskilde endnu en gang, da han holder meget af byen og naturen. Han bliver altid i Roskilde en ekstra dag for at opleve byen. Den britiske soulstjerne ser frem til at møde nye og gamle fans til en fantastisk koncert på Gimle, fordi som han selv siger ”Roskilde is the live place for music soul to soul”.

SUPPORT: TILDE 
Den svensk/britiske sanger Tilde er i fuld gang med at promoverer sit nye debut album ’Nothing Gold Can Stay’. Tildes musik er allerede populær i mange lande, og er blevet streamet utallige gange på Spotify playlister som: New Music Friday Sweden, New Music Friday Germany, Norway, Iceland, På Repeat, Lugnt&Skönt og mange flere.
Der udover har hun tiltrukket sig megen opmærksomhed fra måde presse og musik-bloggere verden over, trods sin korte karriere. Også den britiske soulsanger Myles Sanko har fået øje på Tilde, og tager hende med som support, når han besøger Gimle.

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige cafe, der er åben før og efter koncerten.