The New Era Tour præsenterer tre af de stærkeste repræsentanter indenfor urban og hiphop; SHAMBS med sin voldsomme vokal-stil og knapt 2 m, der står som et fyrtårn på en scene, LILLEBITTEBOCK som allerede har sat nye standarder for innovative musikvideoer herhjemme og MICHAEL WILLIAMS, der tager trap-genren helt, helt ud.

Shambs
Amagerrapperen med det borgerlige navn Bjørn Hajk begyndte først at lave musik sidste år, men havde allerede opbygget en imponerende følgerskare med sin instagramprofil, Shamba Memes, hvorfra han poster rygerrelaterede memes. Det er netop denne følgerskare Shambs henvender sig til med sin hårdtslående og cannabisglorificerende rapmusik, og når Shambs rapper, gør han det over bidske og bestialske trapbeats, mens han brøler som en bjørn.
Shambs er sulten. Giv ham en scene og han spiser den!

Lillebittebock er en unik skikkelse i den danske undergrund og var af Soundvenue udnævnt som nr. 1 af 10 rappere du skulle holde øje med i 2018 - og det var ikke uden grund. Sammen med sin producer Sød Soba leverer han tracks med interessante beats, melodisk levering over reflekterede, dybere tekster i et univers, der stadig inviterer til turnup.

Du kender måske allerede Bocks track “Telefon," som omhandler hans afdøde far eller "Dæmoner," hvor begge har videoer er pakket ind i et visuelt univers, der er uden sidestykke i dansk sammenhæng. For Lillebittebocks univers bliver bygget op i samarbejde med jævnaldrende, kreative talenter.


Michael Williams er en ung dansk rapper med britiske rødder. Han er en entertainer i særklasse og han leverer et selvsikkert show, når han går på scenen. Målet er klart: At få publikum hypet helt op!

Han har allerede skabt sig et navn på den danske undergrundsscene sammen med hans crew, som bl.a. inkluderer produceren Valter Hvid. I 2016 udgav han mixtapet Guide Til Trap med den populære single Gang. Året efter droppede han singlen Tar Den Ik som hurtigt blev bemærket og spillet flere gange i Pelle Peter Jensens P3 program Sovsen.

Michael Williams fortæller: ”Det ideelle mål med min musik er at skabe en kæmpe fest både hjemme, i stuerne, og når jeg spiller live. Jeg kommer til at introducere ny musik, og jeg tror folk kan mærke, at jeg har forbedret mig og rykket et niveau op musikmæssigt.”

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige café, der er åben før og efter koncerten.