Selvom han er for beskeden til at indrømme det selv, er Grammy vinder Marty Stuart selve essensen af countrymusikkens historie. Stuart har spillet side om side med legender som Johnny Cash, Lester Flatt og har siden hans begyndelse fungeret som den perfekte ambassadør for Nashville.

“Lester Flatt så noget i mig og gav mig hans visdom, vittighed og musik. Johnny Cash var min bedste ven. Men alt dette kommer ikke gratis. Mit job er at give alt dette videre og det er sådan det skal og bør være i countrymusikkens ånd.” forklarer Marty Stuart.

Stuart overholder denne aftale ved fortsat at udgive skarp og relevant musik, som ærer countrymusikkens rige eftermæle, samtidig med at han giver den nyt liv i fremtidens musikverden. Med hans 18. studiealbum; Way Out West rammer han netop dette. Albummet er produceret af Mike Cambell (fra Top Petty and the Heartbreakers). Way Out West er en cinematisk tour-de-force og en spændende musikalsk rejse gennem den californiske ørken, som stadfæster Stuart som en ægte visionær kunstner.

Når det kommer til at transformere country sangene til en håndgribelig oplevelse har Stuart et hemmeligt våben, nemlig The Fabulous Superlatives, som består af Kenny Vaughan, trommeslager Harry Stinson og bassist Chris Scruggs. The Superlatives fungerer på bedste vis som en forlængelse af Stuart selv.

SUPPORT: SAM WILLIAMS

Barnebarnet af countrypioneren Hank Williams og søn af den fredløse legende Hank Jr., Williams er den seneste i en lang række af amerikanske originaler, men han er her ikke for traditionens eller arvens skyld. Sam Williams synger med sin egen enestående stemme, og han skriver i sin helt egen stil, hvor han forener maveskærende ærlighed og poesi med rå sårbarhed og dyb empati. Hans sange er frodige og filmiske, inspireret lige så meget af moderne pop som klassisk country, og de er dybdegående med en åbenbarende selviagttagelse, på trods af sangskriverens unge alder.

Forlæng oplevelsen med et besøg på The Raven, der er åben før og efter koncerten.