LLNN

Den københavnske post-apokalyptiske metal-kvartet LLNN’s nye og tredje album ‘Unmaker’ er en bedøvende, utilgivende sag. Med sine massive soniske dommedags-bredsider, klaustrofobiske sci-fi-klingende synths og en tematik om teknologiens magtstrukturer og deres indflydelse på mennesket kvalificerer danskerne sig med det nye album i den grad til titlen som et af universets tungeste bands - knusende og ubønhørlig som et evigt truende sort hul et sted i universet.

LLNN opstod i 2014 af asken fra post hardcore-orkesteret The Psyke Project og den daværende besætning af det blackede HC-ensemble Hexis, og med denne line-up af tung-musiske veteraner tog et helt nyt væsen form på den danske metal- og hardcore-scene. Bandet gjorde sin entré i 2016 med det kritikerroste debutalbum ‘Loss’, som imponerede med sit distinkte massive udtryk. Men der følger mere med deres lyd end tyngden. LLNN skaber med deres afsøgende kompositioner og brug af cinematiske synths og lydlandskaber subtile nuancer i deres overvældende, smertefulde hardcore-drevne metal-lyd.

DEMERSAL

Demersal er et blackened hardcore/screamo band fra Odense/København, der bl.a. består af tidligere og nuværende medlemmer af Telos og Hexis. Bandet forholder sig til sorg, frustration og meningsløshed gennem aggressiv performance. Musikken bevæger sig mellem kaotisk, ekspressiv hardcore og postrockede, melankolske passager, hvor teksterne formidles gennem vokaler, der fremstår stærke og skrøbelige på samme tid. Demersals fokus hviler på menneskets ureflekterede følelser, hvilket bl.a. kommer til udtryk gennem deres kompromisløse og eksplosive live optrædener, som udtrykker en vekslen mellem umiddelbar og insisterende aggressivitet og inderlighed.

ROT AWAY

Med rødder i den Københavnske undergrunds metalscene, har ROT AWAY manifesteret sig som et af de bedste Danske live acts indenfor hardcore genren. Med tidligere medlemmer fra bla. Hexis, Northern Blues, Scarred By Beauty og EVRA, har ROT AWAY masser af erfaring, til trods for deres korte levetid. Det ses tydeligt på især deres liveshows. Det er en sjælden set energi og positiv aggressivitet bandet udstråler på scenen, når der inviteres til fælles mosh og stagedives og ROT AWAY får som regel hvad de beder om … ROT AWAYs liveshow er en hidsig energiudladning, som en knytnæve i dit ansigt og opfordrer under sloganet “MAKE STAGEDIVES GREAT AGAIN” publikum til at blive en del af sceneshowet og tage del i deres kaotiske univers.

Forlæng oplevelsen med et besøg på The Raven, der er åben før og efter koncerten.