I Byparken tirsdag d. 19. juli skal vi igen opleve et spændende generationsmøde mellem to af de helt store stemmer i dansk musik i øjeblikket. Lis Sørensen der med sin evige aktualitet og enorme erfaring tager publikum i hånden en tur rundt i hele 4 årtiers musikskatte.

Samme aften kan du opleve Pil, som for nyligt brød igennem med P3 hittet ‘Omvendt’ med Andreas Odbjerg og i skrivende stund er aktuel med ‘Gulvet22’ med Burhan G.

Begge kunstnere leverer gang på gang en magisk, nærværende og autentisk liveoplevelse, som betyder man har lyst til at høre dem igen og igen, og vi er derfor stolte over, at kunne præsentere netop Lis Sørensen og Pil i Byparken til juli.

Lis Sørensen
Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier samt nye  forrygende numre. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i  nutiden og formidler fortidens hits, ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne  De Skal Se’ og mange flere, med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk væren i øjeblikket.


Pil
Pil skriver dansksprogede sange om de skæve følelser i et opløftende og legende popunivers. Ensomhed og ulykkelig kærlighed beskrives så præcist som muligt, så lytteren kan mærke, at der er noget på spil og samtidigt kan nikke genkendende til de udpenslede, pinlige scenarier. Som når Pil står på et levende dansegulv, omringet af mennesker og aldrig har følt sig mere ensom i hele sit liv.

I september spillede hun en udsolgt headliner-koncert på Ideal Bar i Vega og velbesøgt showcase på Spot i Aarhus til Karrierekanonen Special.

Vi ser frem til, at vi igen kan ses til store koncertoplevelser i Byparken!

Musikken starter kl. 19.30.
Der er fri entré og alle er velkommen.
Byparkskoncerterne arrangeres af Roskilde Kommune og Gimle.