Klumben & Raske Penge udgiver endelig nyt album og kommer på Gimle den 23. november med deres nye band bestående af Kristoffer Sjelberg (EaggerStunn, Natasja), Morten McCoy (Bremer/McCoy) og det nye stortalent Justo Gambula.

Klumben & Raske Penge er snart ved at være færdige med deres debutalbum. Debutalbum siger du? Men har de ikke været i gang siden 2011 og været umulige at undgå i årene derefter? Haft det der dumme kæmpehit og en masse mindre? Spillet Orange Scene og turneret i Brasilien? Jo jo det er dem. Men det er først nu de laver et album sammen. Alt hidtil har været singler og så deres respektive soloalbums.

Indtil videre er der udkommet tre sange fra pladen. Først "Hus På Bakken" som var i rotation på P3 fra den udkom i marts og indtil august. Den udkom samtidig med sangen "Ghettio", der var en slags kommentar til den på det tidspunkt verserende ghettodebat. Seneste udgivelse fra pladen er sangen "Homies & Familie", som også var P3-rotation i nogle måneder fra august, hvor den i en periode var den næsthøjest roterende danske sang på P3.

Pladen er overvejende produceret i samarbejde med TopGunn som også gæster på pladen. Ligesom Eaggerman fra Bikstok/EaggerStunn og andre gør. Det er i udgangspunktet en reggae/dancehall plade, men rummer også afstikkere til både bossanova, trap og en slags disco.

De glæder sig til at komme ud og spille det nye og det gamle materiale med det nye band. Selvom forventningerne med rette er tårnhøje, da de med det gamle band høstede mange gode anmeldelser og sågar fik Steppeulven som Årets Koncert.

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige café, der er åben før og efter koncerten.