UDSOLGT!

Til efteråret kan Danmarks dygtigste manipulationsekspert og showmand Jan Hellesøe opleves live på Gimle med sit nye show ”FORFØRT”.

Jan Hellesøe er ikke bare kendt for DR3’s underholdende program ”Fuckr med dn hjrne”, hvor han med stor succes udsætter både kendte og ukendte danskere for gådefulde psykologiske eksperimenter. Han har med stor succes også være vært på TV programmerne - Hypnodating, Det perfekte kup og senest programmet Manipulator.

Jan Hellesøe benytter alt fra trance, manipulation, hypnose og optiske illusioner, for at spille den menneskelige hjerne og synssans et puds. Jan Hellesøe har ikke overnaturlige evner, men en imponerende viden om, hvordan man kan manipulere med den menneskelige hjerne. I showet vil Jan have fokus på begrebet ”FORFØRT” i alle dets betydninger og ikke mindst ved brug af hypnotiske teknikker og psykologiske eksperimenter.

Om sin kommende turné udtaler Jan Hellesøe:
“Jeg har i sinde, at manipulere og forføre mit publikum. Men mest af alt vil jeg skabe en oplevelse de sent glemmer”.

“Der er mange der spørger om det jeg laver i TV også kan laves på en live scene - nu er muligheden for selv at opleve det”.

Jan Hellesøe har et flot CV. Eksempelvis har TV showet ” Fuckr med dn hjrne” vundet indtil flere store priser og overgik sig selv i det afsluttende afsnit om hypnosemordet. Jan Hellesøe har desuden optrådt for kongehuset og i 2018 været på turné landet rundt med hjerneforsker Peter Lund Madsen, et show om manipulation og den menneskelige hjerne – 2 hjerner 1 show.

Nu er turen kommet til, at Jan Hellesøe endnu engang anvender sine fantastiske evner og eksperimenter på live-scenen.

Gå ikke glip af muligheden for at blive ”FORFØRT” af Danmarks førende mentalist- live!

Aldersgrænse: 15 år.

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige cafe, der er åben før og efter showet. Denne aften tilbyder Gimles café en lækker 3-retters menu til 189 kr., baseret på sæsonens råvarer.

Aftenens menu er:

Forret: Seranoskinke med manchegoost på grøn bund

Hovedret:  Kalvefrikasse med smørbagte krydderkartofler

Dessert: Bærcrumble med vaniljecreme

Vi anbefaler ankomst kl. 17.00, så I har god tid til at nyde maden, inden dørene åbner til showet kl. 18.00 og showstart kl. 19.00.

På grund af begrænsede antal pladser, kan koncertmenuen kun købes i forsalg via tilkøbsshoppen her.

Oplys os gerne på forhånd, hvis du eller nogle i dit selskab har særlige mad behov.