GA-RA-GE-ROCK!  

Gutter City, den nedskalerede version af nordens største garagerock festival Gutter Island Garage Rock Festival, rammer denne skønne fredag Gimle. 

Gutter kuraterer både dansk og international garagerock, og på festivalerne finder man både old school 60´er-vibe, punk-aspekter, psykedeliske undertoner og straight up rock´n´roll.

I løbet af aftenen vil fem forskellige bands give koncerter i både tanken og kælderen.

Aftenens line-up:

POWERSOLO

Det er intet mindre end internationalt anerkendt rock. Det er den utrættelige toreador Kim Kix i front. 

Bandet har henrykket og forfærdet anmeldere, og taget fat i kraven på deres fans, og smurt dem ind i deres blod, sved og tårer gennem 22 år. Sammen med guitarist André Peasoup og trommeslager Mike Sullivan har Kim Kix spillet koncerter i Storbritannien, EU og Nordafrika. Og nu gæster denne fuldblods vædeløbshest af et rock´n´roll band så Gutter City!

The New Madness

Med deres svingende, 60´er inspirerede garagerock danner The New Madness bro mellem garagerocken og den klassiske rock. Det er ungdommelig fandenivoldskhed, værtshustumult, go-go dans og musikere der uironisk går med sorte solbriller indendørs, hældt på flaske. Bassen er her erstattet af en aggressiv Moog synthesizer, der leverer lidt ekstra lavfrekvent kaos til The New Madness.

The Bitchwaves

The Bitchwaves er både et fænomen og en trash´n´roll duo fra Sverige. Disse flagermusepiger fra Trashylvanien skaber hurtig, enkel treakkords garagerock. Ifølge duoen er der ingen ”bad girls, just battylicious bitches”, som spiller primitiv og punket garagerock, hvor duoens ene halvdel, Baterella, banker løs på trommerne, og Bitchlips Lovelylocks brøler til skramlende guitar.

The Lizards

The Lizards, en absolut powertrio fra Barselona, må være kravlet op af den same sump som Mötorhead, Joan Jett og The Misfits. Bandet mixer punk og hard rock, og skaber punk´n´roll som da far var dreng – en spillestil der har sørget for, at denne no-bullshit trio både har åbnet for Nashville Pussy og spillet med de danske Nelson Can.

Skinny Violet

En ung garagerock duo fra København. Deres intentionelt smadrede sound er domineret af tunge guitarriffs og buldrende trommerytmer, der bølger frem og tilbage mellem den energiske frontkvinde og den hårdtslående trommeslager. Duoen er kendt for liveshows der eksploderer i ansigtet på dig og hamrer derud af med omtrent 200 km/t. Forvent intens atmosfære, når Skinny Violet indtager scenen.

 

PRAKTISK INFORMATION

Der er mulighed for at tilkøbe bus til/fra København for 100 kr. Skriv dig på venteliste her: [email protected] Oplys navn + telefonnr.

Afgang kl. 19.00 fra DGI (Ingerslevsgade) til Gimle. Retur fra Gimle til DGI (Ingerslevsgade) kl. 01.30. 

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles hyggelige café, der er åben før og efter arrangementet.