På selveste J-dag spiller DJ SASH! + Pattesutter op til fest på Gimle!

DJ SASH!
Det er vel nærmest overflødigt at komme med en liste af de mange hits DJ SASH! har leveret de sidste mange år, men her er alligevel en lille reminder: Encore Une fois, Ecuador, Stay, Ganbaret, La Primavera, Adelante, Colour The World, Mysterious Times, Move Mania og mange flere.
Der er dømt party time på den helt gennemførte måde, når DJ SASH! går på scenen rundt om i verden med sit liveprægede dj act. Og nu er turen også kommet til Gimle!
Kom og oplev stemningen med DJ SASH! i pulten, her er du sikker på den ultimative fest.

PATTESUTTER
Kun et par måneder efter Pattesutter startede med at rappe, begyndte en tsunami af opmærksomhed rettet mod den unge rapper, der ikke lyder som nogen andre. Hans kompromisløse og kontroversielle stil har ført til uundgåelige hits som ”Technopiik”, ” Det ka’ du ik’” og ”Madonna”.
Pattesutter har siden optrådt i hele Danmark (og Norge) på Roskilde Festival, Smukfest, Zulu Awards og DR3 lavede en dokumentarfilm og hans hurtigere karriere.
På Roskilde Festival 2018 opnåede Pattesutter uanede højder da hans single ”Technopiik” spredte sig som steppebrand på campingområdets lydsystemer.

Forlæng oplevelsen med et besøg i Gimles café, der er åben før og efter arrangementet.