Til byparkskoncerten d. 26. juli kan du opleve selveste Allan Olsen og den lokale folk duo Morgan Helltown & The Lost Cause. Temaerne i denne aftens musik er relaterbare, hvilket bidrager til fællesskabsfølelsen. Derfor mener vi, at en aften med disse musikere er helt perfekt til at fejre, at vi igen kan afholde de traditionsrige gratis koncerter i vores elskede bypark.

Allan Olsen
Fra de små værtshuse for mere end 40 år siden, via spillestederne og festivalerne til sidste efterårs stort anlagte og udsolgte jubilæums-turné i landets største koncerthuse.
Og som altid: Alene med diverse strengeinstrumenter, sangene og de dertilhørende anekdoter og rablerier.

For Allan Olsen er der ikke den store forskel på at optræde i et ydmygt forsamlingshus eller i Det Kongelige Teater. Det er samspillet med publikum, der skaber magien.

Hundredvis af sange, 20 pladeudgivelser, 2 bogudgivelser, 4 Grammies/Music-Awards og mange andre udmærkelser, samt tusinder af koncerter senere… Alligevel er det på scenen foran - og sammen med sit store trofaste publikum, Allan Olsen for alvor glimrer, og fortsat udvikler sin sublime sangskrivning og optræden.

En aften i selskab med Olsen er ikke så tosset endda…

Morgan Helltown & The Lost Cause
Morgan Helltown & The Lost Cause er navnet på en ny dansk duo, der mødes for at skrive sange om at komme igennem dagen uden at ødelægge for meget.

Genremæssigt bevæger Morgan Helltown & The Lost Cause sig indenfor et folk-, country- og americana-univers i et miskmask af genrer som de selv har valgt at kalde Outsider-folk.

Druk, fordærv, død, ødelæggelse og outsider-følelsen er temaer, som de to kammerater dyrker i deres sangskrivning.

Men selvom smerten og dæmonerne lurer rundt om hjørnet, selvom sangene er ofte er præget af melankoli og følsomhed, så er håb, humor og hjertevarme også væsentlige dele af bandets identitet. Disse modsætninger kommer til udtryk i sangskrivningen og i melodierne, men også ved bandets koncerter, hvor lytteren kan komme til at græde og grine sammen med bandet.

Vi ser frem til, at vi igen kan ses til store koncertoplevelser i Byparken!

Musikken starter kl. 19.30.
Der er fri entré og alle er velkommen.
Byparkskoncerterne arrangeres af Roskilde Kommune og Gimle.