Gimle er certificeret med Volues guldmærke for tilgængelighed. Det betyder, at vi har opfyldt kriterierne for Volues anbefalinger, der er pejlemærker for at komme tættere på løsninger, der giver fysisk adgang og positiv genklang. Samtidig er det let afkodelig information for mennesker med handicap. 

Gimle var også stolt modtager af Bevica Fondens Tilgængelighedspris i 2017. Den fornemme pris på 100.000 kr. uddeles en gang om året til en person eller organisation, som gør en særlig indsats for mennesker med bevægelseshandicap.

Fysiske rammer

Gimle har to handicapparkeringspladser tæt ved hovedindgangen.

Selve Gimle er fri for niveauer, og der er niveaufri adgang til Tanken, vores hovedscene. Herinde er der elevator med adgang til kælder og balkon. Der er trinløs adgang til caféen via en rampe langs den lave mur.

På Gimle har vi to handicaptoiletter. Et i foyeren i Tanken, samt et i caféen.

Har du spørgsmål eller kommentarer inden et arrangement kan du skrive til [email protected] eller ringe på 46 37 19 82. Du er altid velkommen til at tage fat i vores personale til et arrangement, der har sorte Gimle-trøjer på.

På Gimle er det muligt at medtage én gratis ledsager ved fremvisning af ledsagerkort fra brugerservice i Danske Handicaporganisationer. Du kan printe en gratis ledsagerbillet når du køber billet til dig selv. Ledsagerbilletten er kun gyldig ved fremvisning af ledsagerkort ved indgangen. Er du kørestolsbruger, skal du købe en særskilt kørestolsbillet.

Du kan læse hele Gimles tilgængelighedspolitik her. Tilgængelighedspolitikken er udviklet i samarbejde med Volue.

 

I videoerne herunder kan du orientere dig i Gimles forhold inden- og udendørs.