Gimles frivillige SAFETY-hold har plads til nye ansigter på holdet med start til januar/februar 2019.  
Vi søger modne mennesker, der har

•    et roligt sind
•    tålmodighed
•    et godt overblik
•    gode kommunikationsevner
•    en almindelig god fysik
•    en ren straffeattest. 
 
Gimle er Roskildes regionale spillested og ungdomskulturhus. Mere end 300 årlige kulturarrangementer afholdes både i og uden for huset. Kernen er koncertdrift med årlig præsentation af mere end 300 danske og internationale artister.

Gimle er drevet på basis af over 150 frivillige ildsjæle, der afvikler alle koncerter året rundt.

Du skal servicere vores gæster på bedste vis og have evnen til at indgå i et fleksibelt team. Gimles SAFETY-hold er kendt som venlige og rolige værter, der påtager sig at skabe en positiv dialog med vores gæster og sørger for både bandets og gæsternes sikkerhed. 

Som frivillig på SAFETY-holdet får du en masse fede koncertoplevelser, og du bliver en del af et stærkt frivilligt fællesskab. Du får mad og drikke på dine vagter og optjener point, som du kan bruge på at komme til koncerter med vennerne i din fritid. Du skal minimum kunne tage 1 koncertvagt pr. måned. Vagtplanen bliver lagt hver 3. måned. Bemærk at vagterne ofte slutter omkring midnat.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra festival eller lignende events, men det er ikke et krav. Hvis du ikke allerede har kurser indenfor området, skal du være indstillet på at deltage i kurser indenfor f.eks. crowd safety, konflikthåndtering og førstehjælp.

Send en kort motiveret ansøgning senest den 1. januar 2019 til [email protected] – skriv ”SAFETY” i emnefeltet. Der vil blive holdt samtaler i løbet af januar. 

Læs mere om at være frivillig på Gimle her