Brænder du for fotografi, og har du erfaring med at fotografere og bruge et kamera? Har du interesse i at blive en del af et fedt spillested og udvikle dig som koncertfotograf? Så er det dig vi leder efter! 

Gimle er Roskildes regionale spillested og ungdomskulturhus. Mere end 300 årlige kulturarrangementer afholdes både i og uden for huset. Kernen er koncertdrift med årlig præsentation af mere end 300 danske og internationale artister.

Gimle er drevet på basis af over 150 frivillige ildsjæle, der afvikler alle koncerter. Vi har et talentfuldt fotografteam på Gimle, p.t. bestående af 7 fotografer. 
Som frivillig koncertfotograf får du en masse fede koncertoplevelser, og du bliver en del af et stærkt frivilligt fællesskab. Du får forskellige goder alt efter, hvor mange vagter, du har mulighed for at tage om måneden. Du skal minimum kunne tage 1 koncertvagt pr. måned og gerne op til 3 vagter. 

Under en koncertvagt er du ansvarlig for at fange de bedste øjeblikke fra koncerten, redigere billederne og uploade de bedste til vores hjemmeside, Facebook og Instagram. Det er en fordel, hvis du har dit eget kamera, men det er ikke et krav.  

Vi afholder fotografkurser for nye fotografer den 11. december 2018 og 20. januar 2019. 
D. 24. januar 2019 er der fotomøde for alle fotografer. 

Send en kort motiveret ansøgning senest den 1. december til [email protected] – skriv ”koncertfotograf” i emnefeltet. Vedhæft gerne nogle af dine fotografier.

Læs mere om frivillighed på Gimle her og se vores fede koncertbilleder i galleriet.

Foto: Thomas Rasmussen (taget til Infernal d. 12. oktober)