Oplevelser for børn og deres voksne!

Hele grundidéen bag Gimle for børn er at skabe dejlige, anderledes, spændende og udfordrende oplevelser for børn og deres voksne – og altså ikke kun for børnene. Find din indre glæde og åbenhed frem til arrangementerne, deltag aktivt og få nye oplevelser sammen med dit barn, barnebarn, papbarn, lånebarn...
Der er plads til alle - invitér også gerne bedsteforældre, klassekammerater eller andre, der betyder noget for dig og din familie!
Arrangementerne bliver kun gode, hvis både børn og forældre deltager aktivt. Gimle for børn er ikke passiv underholdning, men aktiv deltagelse. Og det plejer at være rigtigt sjovt og hyggeligt!
Du kan se vores program her og læse mere om hvert enkelt arrangement ved at søge på børn ind under søg i program
Arrangementerne afholdes i Tanken på Gimle, Helligkorsvej 2, med mindre andet mødested er angivet.

Vejledende alder

Det handler om at få en god oplevelse. Derfor har vi sat en vejledende alder på alle arrangementer, men der er altid plads til publikum i alle aldre. Søskende er selvfølgelig også velkomne.

Billetter og medlemskab 

Det er muligt at købe billetter i forsalg til alle vores arrangementer. Både her på hjemmesiden eller i Gimles café. Hvis du vil være på den sikre side, anbefaler vi, at du køber billetter i god tid. Man kan ikke reservere billetter på anden vis.

Alle børn under 3 år har gratis adgang til arrangementer med mindre andet er angivet. Der skal købes billetter til alle gæster, dvs. både børn (over 3 år) og voksne. Alle børn skal i udgangspunktet ledsages af en voksen.

Billetter kan købes i forsalg frem til midnat dagen før, arrangementet afholdes. Billetterne kan købes som print-selv billetter og kan vises på print eller på telefonen i døren.
Hvis der er ledige billetter, sælges disse i døren efter princippet først-til mølle. Til enkelte arrangementer sælges billetter KUN i forsalg - fx hvis arrangementet afholdes et andet sted end i Tanken på Gimle.

Bliv medlem - og køb billetterne til halv pris. Læs mere om, hvordan du bliver medlem her.

 

Arrangementernes afvikling

Dørene åbner altid en halv time før arrangementets start. Vi tilstræber, at alle arrangementer starter til tiden. Der tages forbehold for ændringer, aflysninger mv. Ændringer annonceres via Facebook, nyhedsmail eller på gimle.dk, så husk at tilmelde dig mindst én af disse tre nyhedskanaler.

 

Vil du være en del af Gimle for børn?

Bag alle arrangementer står et netværk af frivillige forældre. Vi er aktuelt ca. 20 frivillige i netværket, kommer fra hele Roskilde Kommune, har forskellige baggrunde og børn i alle aldre. Vi tager os af alt fra ideer, program, planlægning og afvikling af de enkelte arrangementer.
Flere idéer og hænder er meget velkomne, og der er altid plads til flere i netværket – også dig! 
Send en mail til [email protected], hvis du synes det lyder som noget for dig.

 

Frivillig afvikler af Gimle for Børn arrangementer

Vi afvikler ca. 30 børnekulturarrangementer om året og har derfor brug for hyggelige voksne, der vil sørge for, at arrangementerne hver gang er præget af højt humør, god stemning og varmt fællesskab. Det er det, der er med til at gøre søndagene på Gimle unikke.
Som frivillig afvikler er du med til at gøre klar til arrangementet, passe kassen ved indgangen, hygge om gæsterne og til sidst pakke sammen igen. Som tak får du og din familie fri entré til alle arrangementer.
Praktisk har du en vagt ca. en søndag om måneden fra kl. 10-14 (enkelte arrangementer til kl. 15). Du er altid på vagt sammen med 1-2 andre frivillige foruden de dygtige unge mennesker fra Gimle.

 

Frivillig udvikler af Gimle for Børn

Vi er ambitiøse og vil gerne blive ved med at udvikle Gimle for Børn. Derfor har vi brug for flere kræfter, der både kan tænke nye tanker og bygge videre på allerede høstede erfaringer.
Som frivillig udvikler er du med til at planlægge program for kommende sæsoner, skabe de enkelte arrangementer eller binde dem sammen i sammenhængende projekter ofte med samarbejdspartnere uden for Gimle for Børn. For din indsats får du og din familie fri entré til alle arrangementer.
Du kan også få lov til at kaste dig over kommunikation og presse, medlemspleje, fundraising og meget andet. Praktisk mødes vi i gennemsnit hver anden måneden men fører en livlig dialog på mailen mellem møderne.
Gode idéer er altid velkomne!
Har du en masse gode idéer, men har ikke så meget tid lige nu, så brug meget gerne vores Facebookside. Har kan du lufte dine tanker og gå i dialog om det, du synes, er vigtigt.

Kontakt

Gimle for Børn
Helligkorsvej 2
4000 Roskilde
E-mail
Facebook