Hvem er Gimlerne? 

Gimle har omkring 150 engagerede frivillige, der går under navnet Gimlerne. Gimlerne er drivkraften, der gør det muligt at tilbyde Roskilde og omegn mere end 300 musik- og kulturarrangementer årligt. I centrum er livemusikken, fællesskabet og de mange fantastiske oplevelser, vi skaber sammen. Uden frivillige – intet Gimle! 

Bemærk at der i øjeblikket kun er plads på afviklingsholdet. De andre frivilliggrupper har venteliste, men det er muligt at blive skrevet op på ventelisten, ved at sende en ansøgning til [email protected]  

Alle frivillige er med til at afvikle koncerter, men er inddelt i to frivilliggrupper:

Afviklingsholdet er primært unge fra 16-30 år, der tager 3 koncertvagter om måneden og til gengæld får et personalekort med fri adgang til alle Gimles koncerter.

Klub Balder er primært voksne fra 30-70 år, der tager 1 koncertvagt om måneden og til gengæld får personalegoder, der bl.a. giver adgang til de koncerter der ikke er udsolgt. 

Hvad laver Gimlerne?

 

Som Gimler er du med til at sikre at vores koncerter bliver afviklet med højt humør og i godt samarbejde med dine frivillige kollegaer. Du er en vigtig del af at give vores gæster en ekstraordinær oplevelse fra start til slut. 

En frivilligvagt starter typisk kl. 17.30 med aftensmad og slutter omkring midnat. Vi løfter i flok og slutter altid af samlet med en fyraftens øl/sodavand. Du får din vagtplan månedligt og vagtplanen er selvfølgelig tilpasset din kalender, da du melder ind forud for vagtplanlægning, hvornår du er ledig til at arbejde på Gimle. 

Som frivillig roterer man på de forskellige arbejdsopgaver, og der er rig mulighed for at lære en masse nyt i følgende roller: 

•    Entréen – byder vores gæster velkommen og scanner billetter 
•    Garderoben –  passer på gæsternes ejendele under koncerten
•    Bartenderen – serverer lækre forfriskninger 
•    Stagehands –hjælper bandet med at slæbe gear og sætte produktion op. Er praktiske hands i løbet af aftenen. 
•    Safety – garanterer at sikkerheden er i top, og at alle gæster har det godt. 
•    Afvikler – har det overordnet ansvar for band, frivillige og gæster. 
•    Caféafvikler – afvikler de små koncerter i Gimles Café
•    Cafébartender – servicerer gæsterne i Gimles hyggelige café

Kan du noget andet?

Hvis du sidder inde med erfaring inden for lyd, lyssætning, fotografi, PR/kommunikation eller booking – så gør os endelig opmærksom på det, når du tager kontakt

Hvorfor blive Gimler? 

Som Gimler bliver du en del af et fedt socialt fællesskab og får en masse sjove oplevelser. Gimles Café har åbent 6 dage om ugen og er et populært samlingssted for alle frivillige.

Du bliver en del af et kreativt læringsmiljø, hvor vi har stort fokus på talentudvikling, uddannelse og sidemandsoplæring, så alle besidder kompetencer, der gør det til en leg at være med på holdet, når vi afvikler koncerter. 

Som frivillig får du mange fordele såsom fri adgang til koncerterne, sociale og faglige udflugter og gode rabatter på mad og drikke i Gimles Café. På alle vagter får du minimum ét måltid mad/drikke. 

Gimle kan, med sine mange år på bagen, kalde sig førende inden for frivilligheden i den danske spillestedsbranche, og vi er ikke i tvivl om, at vi har Danmarks sejeste frivillige.  

Kontakt os

Vil du blive en del af vores frivillige fællesskab – så skriv til [email protected] 

Vi inviterer løbende nye frivillige indenfor når der er ledige pladser på holdet. Skriv en kort motiveret ansøgning om, hvem du er, og hvorfor du gerne vil være frivillig på Gimle - så inviterer vi til en samtale og en kop kaffe/sodavand i vores café