Er du klar til at tage en frivilligvagt til årets Byparkskoncerter?

Tak, fordi du har fundet vejen til siden her – godt at se dig. Vi håber, du har lyst til at være en del af holdet, der afvikler Byparkskoncerterne i 2023. Nedenfor finder du svar på det meste, men skriv endelig til os på frivillig@gimle.dk, hvis du vil vide mere.

Hvornår er det?

Der er Byparkskoncerter alle tirsdage i juli:

Tirsdag d. 4. juli 2023
Tirsdag d. 11. juli 2023
Tirsdag d. 18. juli 2023
Tirsdag d. 25. juli 2023

Vi har brug for din hjælp og dit selskab mellem kl. 16:00 og 01.00 (fra kl. 13.30, hvis du vil være stagehand). Du er velkommen til at være med alle tirsdage, men en enkelt tirsdag er også helt i orden og meget værdsat.

Hvad skal jeg lave?

Der er 4 forskellige roller:

Bartendere – er på vagt fra kl. 16 – ca. 01.00.
Det er en meget simpel bar med fadøl, sodavand på flaske og vand, så man kan være med, selvom man ikke har stået bag baren før.

Praktisk – er på vagt kl. 16 – ca. 01.00
Skal baren have en ny fustage? Skal bordet i bagområdet tørres af? Skal bandet have mere sodavand? Det er din opgave at løse den slags som praktisk hjælper. Du er også den første, publikum møder. Du sætter skraldespande frem og samler skrald op, hvis det er faldet ved siden af, og du kan svare på, hvor man skal gå hen, hvis man skal tisse og alt sådan noget.

Safety – er på vagt kl. 16 – ca. 01.00
Din opgave er at sikre både de frivilliges, artisternes og publikums sikkerhed, så alle har det godt.

Stagehand  – er på vagt fra kl. 13.30/14.00 – ca. 01.00
Du er på fra bandet kommer, til bandet går. Du hjælper med load in, change over og load out osv. En rolle for dig, der god til at se, hvor der brug for hjælp, og hvor du skal kunne løfte lidt.

Skal jeg kunne noget på forhånd?

Du skal bare have lyst til at være med. Der vil være andre erfarne frivillige klar til at hjælpe og guide.

Hvad arbejder du for?

Gimle har afviklet Byparkskoncerterne for Roskilde Kommune i efterhånden mange år. Koncerterne er en stærk tradition, som vi stolte over at være en del af. Der er fri entré i Byparken og publikum kan tage egne mad- og drikkevarer med, derfor er der ikke store indtægter i forbindelse med koncerterne. Det overskud, vi genererer ved vores barsalg i Byparken, går til mere musik og flere oplevelser – mest på Gimle, men også til koncerter i resten af Roskilde. Vi sørger selvfølgelig for, at du får noget at spise og drikke, mens du er på vagt.

Er du klar til at tage en vagt eller vil gerne høre mere? Skriv til frivillig@gimle.dk

Kommende arrangementer