ZIMA + KEIDO + ASHES OF BILLY

OPLEV UNGE, LOVENDE TALENTER TIL SOMMERENS TREDJE BYPARKSKONCERT

Der er igen lagt op til sommerstemning af den fineste slags, når Gimle og Roskilde Kommune inviterer til gratiskoncerter under åben himmel i Byparken, hver tirsdag i juli. Til sommerens tredje Byparkskoncert kan du opleve Zima, Keido og Ashes of Billy.

Den tredje Byparkskoncert har vi dedikeret til Roskildes musikalske vækstlag. Her præsenterer vi nogle af byens mest lovende talenter på scenen.

ZIMA

ZIMA er en elektroniske pop-duo bestående af Rasmus Rex & Lucas Lerhøj. ZIMA stammer fra Roskilde, hvor duoen mødte hinanden allerede fra barnsben og fandt ud af at de delte en ekstraordinær interesse for musik.

Duoen gør op med den nutidige popmusik, de mener er blevet for monoton – kaster den op i luften, for at vise musikelskere hvordan pop også kan lyde, når den er kørt igennem ZIMA. Energisk og abnormt er udtrykket i ZIMA’s musik. Inspireret af 90’ernes rave-scene og den franske undergrund, bestræber de to drenge sig på at levere et gennemført show der efterlader tilskueren med et indtryk de ikke glemmer.

ZIMA havde deres debutkoncert i maj 2021 og har siden spillet på festivaler og andre lignende venues, samt spillet opvarmning for artister såsom Kidd, LYDMOR, Carl Knast og Farveblind.

KEIDO

Rock-pop-duoen Keido giver med deres storladne lydbillede og farverige atmosfære publikum kalejdoskopiske briller på og tager dem med på en rejse til et univers, hvor alt kan lade sig gøre. Keido får taget til at lette sig, så vi alle kan se de nye farver på stjernehimmelen.

Bag projektet Keido er Malthe Ramskov og Frederik Martens. De skriver og producerer deres musik i samarbejde, og gennem deres drømmende sound design og skarpe sangskrivningsstil nytænker Keido, hvordan den gode popsang kan lyde.

Lyt til Keido her:

ASHES OF BILLY

Det kan godt være, at drengene i Ashes of Billy kun lige akkurat er snublet ind i teenage-årene, men det kan man på ingen måde høre. Hverken når de spiller live, eller når deres nyeste single ‘Shamed’ bliver fyret af på Danmarks største, bedste og flotteste rockradio, MyROCK.

Alle Ashes of Billys sange er skrevet i en garage i nærheden af Roskilde. De er indspillet og produceret i Big Six Studios, og til sidst er de blevet ‘mastereret’ af legendariske Flemming Rasmussen, som blandt andet er kendt for at producere Metallica.

Lige pt. koncentrerer drengene sig om at spille koncerter og skrive nye sange. Planen er, at de går i gang med at indspille et fuldt album i løbet af efteråret.

Stay tuned!

Hør Ashes of Billys sange på Spotify her.

Når de lokale bands ZIMA og Keido går på scenen, har de sammen med en række unge gæstemusikere udarbejdet en unik koncert, der vil blive uropført i Roskildes egen bypark. Glæd jer til at opleve den store unge talentmasse fra Roskilde. 

PRAKTISK INFORMATION

TID: Tirsdag d. 18. juli 2023. Musikken starter kl. 19.00

STED: Byparken, Roskilde

PRIS: Fri entré

Byparkskoncerterne arrangeres af Roskilde Kommune og Gimle.

Læs mere om programmet for Byparkskoncerterne her.

  • Tirsdag 18.07.23
  • Start
    19.00
  • Sted
    Byparken
  • Siddende/stående
    stående