The Courettes

The Courettes er en eksplosiv rockduo fra Danmark og Brasilien, der har kombineret den perfekte blanding af garagerock, 60er-pigepop, wall of sound, surfmusik og doo-wop. Bandet er som The Ronettes møder The Ramones til en vild fest i Gold Star Studiernes ekkokammer.

Allerede rost af verdens største musikmagasiner, skriver bandet i 2020 kontrakt med det legendariske, engelske pladeselskab Damaged Goods Records og placerer dem på samme roster som topinternationale rockikoner som Buzzcocks, Manic Street Preachers, Atari Teenage Riot, New Bomb Turks, Amyl and The Sniffers, Billy Childish, Captain Sensible og mange flere.

Bandets tredje album ”Back In Mono” blev udgivet i efteråret 2021, og er en utrolig milepæl i deres karrierer. Albummet viser et band i topform, med fantastiske sangskriverevner og langt bredere nuancer end tidligere.

Deres seneste singler Want You! Like A Cigarette”, ”Hop The Twig” og “R.I.N.G.O” har alle fået massiv airplay på BBC6 Radio i England og på radiostationer i Europa og USA. ”Back In Mono” har fået topanmeldelser i de største magasiner som Mojo, Classic Rock og Shindig og nåede utallige Best Of Album-lister i 2021.

Support: “atom” Chris Dall & Powerband

Efter at have selvindspillet og -udgivet to singler og én ep i løbet af 2021 gik ”atom” Chris Dall fra at være et lo-fi punk énmands-projekt til at indgå i en højenergisk garage rock power trio. Dét skete i en gammel krigsbunker på Nørrebro, hvor ”atom” Chris (borgerligt navn Christoffer Dall) blev flankeret af trommeslager Martin Woodwine og bassist Jon Bille Rask. Det nye ensemble, ”atom” Chris Dall & Powerband, kom hurtigt ud og optræde til diverse garage rock/psych shows i København og fik hurtigt skabt et ry som en overbevisende live act, der viste, at melodisk garage rock, punk flair og danske tekster passer sammen som sprit og ild.

Af inspirationskilder kan nævnes Ty Segall, King Tuff, Presidents of The United States of America, The Black Keys og Jay Reatard. Der er både spor af 70’er punk tilsat handclap, Stones-inspireret blues rock, fuzzed out soul og maniske 90’er vibes at spore. Musikken er slingrende, løs om end rytmetung, famlende, flyende og grovkornet. Dalls finurlige, naivistiske og borderline-poetiske tekstunivers er beboet af selvreflektion, selvdestruktion, kærlighed til kvinder, romantiske idealer plus ønsket om at leve evigt, velvidende at dette (heldigvis) aldrig vil ske.

Deres nyeste ep Hjertebørn udkom d. 4. november 2022. Den er indspillet, mixet og mastereret af Marcus Ferreria i No Master’s Voice-studiet. Al tekst og musik af ”atom” Chris Dall.

ACD&PB består i dag af ”atom” Chris Dall, Martin Woodvine og Flavio Galgano.

Forlæng oplevelsen med et besøg på The Raven, der er åben før og efter koncerten.

 • Lørdag 08.04.23
 • Start
  21.00
 • Dørene åbner
  20.00
 • Sted
  Gimle
 • Billetpris
  180 kr.
 • Forsalg
  180 kr.
 • Dørsalg
  200 kr.
 • Siddende/stående
  stående
 • Ravnekort
  Sølvravn/ Bronzeravn