Soilwork & Kataklysm

Ikke mange bands har opnået, hvad KATAKLYSM har i løbet af deres lange karriere, men det, der virkelig får dem til at skille sig ud fra mængden er, at se verden gennem sandfærdige øjne og skabe det perfekte musikalske landskab til at beskrive det. Med dette nye album swinger KATAKLYSM på livet med håb og fornyet energi selv midt i verdens nuværende, kaotiske tilstand. Disse ting kombineret med KATAKLYSMs ubarmhjertige og organiske evne til at skabe, er rødderne til det, der har skænket os albummet “UNCONQUERED”.

Arbejdet med UNCONQUERED var en intens og følelsesladet oplevelse for bandet, og det vil fans sandsynligvis også opleve til koncerten. “Der er meget dybde i denne, meget ærlighed,” beskriver Iacono. “Dette er en meget personlig plade for mig på den lyriske side af tingene, hvad angår de seneste begivenheder i mit liv. Normalt taler jeg om bredere emner, som alle kan forholde sig til, men på denne er det meget mere personligt. Det er derfor, vi ønskede at styre mod det uovervindelige, dyret er tilbage; hvis du har fulgt KATAKLYSM hele dit liv, er der ikke en sang, du ikke kan vedhæfte kataloget; du har alle disse ting på denne plade, men du har også moderniseringen af lyden og moderniseringen af arbejdsmoralen.

SOILWORK er tilbage med deres 12. album, som repræsenterer bandet i deres vækst og deres nuværende livsfase, som er præget af en tidsperiode, som ingen på denne planet hurtigt vil glemme. I modsætning til albummene før, var skabelsesprocessen af Övergivenheten meget langvarig og en repræsentation af den følelsesmæssige tilstand hos fyrene fra SOILWORK. Indspillet på Nordic Sound Lab i Skara i Sverige med producer Thomas “Plec” Johansson, som også producerede de sidste to projekter, blev albummet skrevet og indspillet over tre sessioner mellem januar og december 2021.  Der var ikke travlt med at færdiggøre albummet, hvilket på den anden side betød, at bandet var i stand til at reflektere over deres musik og nyde processen med at skabe albummet. SOILWORK vil ikke vige tilbage og fortsætter med at give deres kreativitet frie tøjler. På den ene side for at dele og udvikle deres personlige oplevelser og på den anden side at tjene deres fans. Alle har brug for kreativitet og kunst i livet, og uanset hvad der sker, vil SOILWORK ikke stå stille, men give deres fans, hvad de vil have: ærlig musik ved at skabe et øjebliksbillede af tiden!

Forlæng oplevelsen med et besøg på The Raven, der er åben før og efter koncerten.

 • Torsdag 30.03.23
 • Start
  19.00
 • Dørene åbner
  18.00
 • Sted
  Gimle
 • Billetpris
  250 kr.
 • Forsalg
  250 kr.
 • Dørsalg
  270 kr.
 • Siddende/stående
  stående