Simone Tang & Sofia Hedia

De to talentfulde musikere Simone Tang og Sofia Hedia mødte hinanden i Cederholm og Bjerkø’s opsætning af CV Jørgensen teaterkoncert, der spillede på Aveny i foråret ’22. Nu går de sammen om en solotour. De vil spille et sæt hver og bakke hinanden op musikalsk.

Simone Tang har engang:
Givet Quincy Jones sin hjemmebrændte demo-CD 
Stået på scenen foran Ewan Mcgregor og Halle Berry
Vundet det kinesiske svar på en Oscar.

Du genkender hende måske som den kvindelige hovedrolle i Nils Malmros’ film Kærestesorger, fra Teaterkoncert C.V. Jørgensen, og senest i Mit Livs Musik på TV2, men Simone Tang er først og fremmest sanger, sangskriver og producer.

Efter at have spillet på internationale festivaler som The Great Escape (UK), Trans Musicales (FR) og SPOT Festival (DK), udgav Simone Tang i 2019 sin engelsksprogede debutsingle “Shame”, der nu har over en halv mio. streams.

Tang er en alsidig og legesyg kunstner, der på fineste vis balancerer alvor og humor, og helt ubesværet og frit bevæger sig mellem Pop, R&B og Folk. Se hende spille den rørende sang til hendes afdøde far nedenunder.

Sofia Hedia har engang: 
Sagt nej til at stå på scenen med Stevie Wonder
Fået invitation til at spille på Prince’ residens
Været børnestjerne i et TV-program med Mek Pek på TV2.

Sofia skriver kompromisløse danske tekster om alt det svære, med en ubesværet og let hånd. Hun er uddannet pianist og sangskriver, og har udover at spille sin egen musik også turneret med bl.a Søren Huss, Ida Nielsen (Prince), Thøger Dixgård og Barbara Moleko. 

Men endnu nyligere har hun markeret sig med sin varme, ærlige pop fra et voksent perspektiv. Hun udgav i 2019 det meget roste album Drømmespind, hvorfra singlen “Spøgelser” roterede på P4.  I efteråret ’21 kom den første single i en række af nye udspil – blandt andet den gribende sang til datteren, som også blev spillet på P4. Se “Stenbrud” live med band nedenunder.

 • Torsdag 25.05.23
 • Start
  20.00
 • Dørene åbner
  19.00
 • Sted
  Gimle
 • Billetpris
  95 kr.
 • Forsalg
  95 kr.
 • Dørsalg
  110 kr.
 • Siddende/stående
  stående