såforsatan & PAK

’Danmark har fået et nyt live-navn, og det er såforsatan!’ skrev GAFFA i deres 5-stjernede anmeldelse af sangerens koncert på Uhørt i 2021. Siden sejren ved 2020 udgaven af DR Karrierekanonen, har den talentfulde artist arbejdet på sit debutalbum, som så dagens lys i april 2022.

såforsatan kickstartede sin karriere under første corona-lockdown og på trods af de svære betingelser, sikrede hans selvudleverende lyrik og intense livepræstationer ham sejren i 2020 udgaven af DR Karrierekanonen. Siden da har rapperen udgivet to singler, hvor ’Aldrig Har Jeg’ tilbragte to uger på toppen af P3 Listen og hele fire måneder i rotation på samme kanal. Siden da har han udgivet singlerne ’Manerer Hjemmefra’ og ’Backup Plan’, som begge er til at finde på hans debutalbum ’snoet rundt om en fingeren’

Med såforsatans koncerter vil jeg gerne se, hvad et hiphopshow også kan være. Der skal være plads til at græde til sjælerne og danse helt uden hæmninger til de storladne bangers. Ligesom i mine sange, vil jeg udfordre og gøre plads til det skæve, flabede, sårbare og det uforudsigelige. Jeg vil vise uforbeholdent hvem jeg er som artist og få publikum til at sige ’så for satan!’, mens du spytter øllen ud i forbavselse. Jeg gør tingenen på min egen måde – hvorfor vi har et stort liveband med og med debutalbummet i starten af 2022 er vi nu endelig klar til at tage Danmark med storm!” udtaler såforsatan aka Sofus Bryld Staunæs.

Live er såforsatan nemlig et overrumplende bekendtskab, hvor flabede rap-bars deler rampelyset med skrøbelige bossanova-sjælere og storladne rockelementer. Flankeret af et velspillende band med trommer, guitar og trompet er såforsatans koncerter en rå energiudladning, hvor der bliver givet plads til at råbe stemmen væk, fælde tårer og danse i mørket, hvilket fik GAFFA til at kvittere med en 5-stjerner, hvor de skrev følgende:

Fra et moment med spoken word i bedste tilrøgede jazzhouse-stil til hostesaft-narkostisk Soundcloud-rap, så transcenderer Såforsatan sin egen genre. (…) Med endnu et sæt øre til at lade sig forblænde kan jeg også skrive under på foreløbige delkonklusioner om, at Såforsatan er i sin helt egen liga – tekstuelt, musikalsk og ikke mindst in concert.

PAK

Det unge rockband PAK bestående af Loui Henderson, Bertram Jensen, Bror Ferslev og Daniel Odby, mødte hinanden på efterskole i 2019 og forsatte med at spille med det mål, at skrive og skabe sit eget materiale og sin egen identitet.

Siden har de skrevet og komponeret deres egen musik og på trods af deres begrænsede mængde udgivne materiale, så formår PAK at spænde bredt over flere genre og stemninger. Deres unge, rå og energiske lyd leverer fængende og dansable sange, men giver samtidig plads til det bløde og følsomme udtryk. Med inspirationer fra både 60, 70’ernes og 90’ernes rockmusik, er PAK et friskt pust i nutidens musik.

Unge under 25 år / studerende: 100 kr.

 • Fredag 27.01.23
 • Start
  21.00
 • Dørene åbner
  20.00
 • Sted
  Gimle
 • Scene
  Kælderen, Gimle
 • Billetpriser
  100 - 125 kr.
 • Forsalg
  100-125 kr.
 • Dørsalg
  120-145 kr.
 • Siddende/stående
  stående
 • Ravnekort
  Sølvravn/ Bronzeravn