RIA KOLLEKTIVET – SHOWCASE

Ria Kollektivet præsenterer fem unge artister.

Efter en åben ansøgningsrunde har Ria Kollektivet udvalgt fem artister til at spille en mini-koncert på Gimles scene, Kælderen, under Tanken. Her tester de udvalgte, hvordan det er at spille deres selvskrevne sange live foran et publikum.

På scenen denne aften:

Martha Irma
“See my impatient smile, with you I’m like a child” Aldrig helt entydigt bevæger Martha Irmas sange sig i spændingsfeltet mellem lykke og melankoli. Hun er inspireret af engelske rockbands som The Cure, Oasis og Suede, som sammen med hendes egen sårbarhed, skaber en intens koncertoplevelse. Martha Irma vil med sin musik få folk til at mærke, hvad der er meningsfuldt for dem.

Maria Liv
Maria Liv er en spændende dansk upcoming artist. Hendes selvskrevne tekster i genren R&B Pop, vil hurtigt gribe jeres opmærksomhed med deres hårde emner om ungdom, seksuelt overgreb, genfunden styrke og selvtillid.

Anna Lydal
Anna Lydal bevæger sig primært indenfor genrer som indie-folk og singer/songwriter. Med et minimalistisk udtryk, hvor guitar og vokal er i fokus, vækker hun gennem nostalgiske og melankolske tekster et både meditativt og intenst rum. Hun leger og eksperimenterer med musikken, og skaber derigennem sin egen lyd, der byder alle ind til reflektion.

Slalum
Musiker-rapperen Slalum startede som rapper i crewet HVADCRU. Hun har bevæget sig mellem den gamle skoles 90’er-inspirerede MPC-lyd og en nyere skoles skraldede, elektroniske og industrielle beats. Nu tager hun undervisningen videre til helt eget klasselokale, hvor du kan forvente både at blive kaldt ud og sat på plads, igennem flabede tekster og raffinerede rim af en hårdtslående vokal. Slalum står med et ben i hiphoppen og et ben i jungle og et ben i dub og et ben i R’n’B og et ben i pop. Slalum har mange ben.

Eva Lysell
Eva Lysell udforsker krydsfeltet mellem støj og nærvær i sin musik. Hun tager jer med på en rejse, i det indre liv, når skævhed bliver smukt. Udtrykket udfordrer det konventionelle popformat med tunge trommer og forvrænget vokal. Lysell inviterer til at overgive sig, til lyde som både kan være udfordrende og rare. Med helt ny musik skaber hun et rum, hvor der er plads til at føle noget.

Om Ria Kollektivet
”Fælles skaber vi kollektivet”. Sådan lyder budskabet fra Ria Kollektivet, der i en årrække har været mødested for musikelskende unge i Roskilde og omegn. Øverst på dagsordenen står ønsket om et inkluderende fællesskab, hvor der er plads til alle. Med denne tankegang tilbyder Ria Kollektivet i samarbejde med Gimle nu en platform, hvor unge artister trygt kan afprøve deres musik i professionelle rammer.


Læs mere om Ria Kollektivet her.

 • Lørdag 02.03.24
 • Start
  20:00
 • Dørene åbner
  19.30
 • Sted
  Gimle
 • Scene
  Kælderen
 • Billetpris
  50 kr.
 • Forsalg
  50 kr.
 • Dørsalg
  65 kr.
 • Siddende/stående
  stående
 • Ravnekort
  Ravnekort