Replika & Blåøjet & Don’t Breathe

Replika
Punkens vrede vokal og de postmoderne tekstsammensætninger mødes i ekstase når Replika slår den første tone an. Replika placerer sig selv i en kasse, de selv er herrer over.
Musikken bliver skabt i et slidt øvelokale: Upolerede, uforskammede og usammenhængende. På scenen, kan det sande Replika mærkes, som en storm over Øresund! Replika griber ud efter dig og gi´r ikke slip, før du giver dig hen til musikken og tanken om total underkastelse.
Replika består af fire unge musikere fra Roskilde og København, der sammen skaber trashet rock med solid omkvæd!
Replika skal mærkes!

Blåøjet
Blåøjet tager sine lyttere alvorligt, hvis lytterne ellers tillader det. Med tekster og musik, der er rundet af skandinavisk lyst og spænder fra snerrende og aggressiv til storladen og længselsfuld, omfavner Blåøjet sit publikum med intens poprock og insisterende lyrik.

Som live-navn er Blåøjet indlevede, umiddelbare og hårdtslående, og bandet møder og spejler i høj grad publikums energi. Deres EP “I Dag eller I Morgen” udkom i efteråret 2022 og blev kaldt et af de bedste udspil på den danske scene af b.la. Bands Of Tomorrow.

Don’t Breathe

Ved skillevejen hvor fin atmosfærisk pop og hård rock mødes, finder du Dont breathe.

Det startede med fire drenge der fandt hinanden i forstadens beton, og i løbet af de sidste 5 år, har de skabt deres helt egen fortolkning af hvad et “rockband” er.

Det ufiltrede tekstunivers og brede lydbillede er en destillation af følelserne,
ikke af passe ind, og at være for meget.

Med nytænkende rytmer og følsom tonalitet, skabes et live show der spænder fra det helt stille og smukke, til bankende trommer og forvrængede guitarer, der rytmisk banker igennem et omkvæd.

 • Lørdag 18.02.23
 • Start
  21.00
 • Dørene åbner
  20.00
 • Sted
  Gimle
 • Billetpriser
  75 - 95 kr.
 • Siddende/stående
  stående
 • Ravnekort
  Sølvravn/Bronzeravn