RED WARSZAWA & SITUATIONS-FORNÆRMELSE

RED WARSZAWA

ANOTHER DICK IN THE WALL
En gloryhole-musical.

Red Warszawa rammer atter landevejen for at fremføre en sædopsætning af Pink Floyd’s
mesterværk “the wall” fra 1979. Opsætningen rummer dog kun 3 sange. “Another dick in the wall” part 1, 2 og 3.

Der er tale om et gloryhole-lotteri hvor man skal gætte om det er en mand, et dyr eller Flash
Gordon som står på den anden side.

Der vil også være en omvendt “Dickwall” til både mænd og kvinder. Her vil der dog være tale
om afstøbninger. Disse er replika af Dumbo, Donald Trump og Lassie. 1 til 1.

Man kan også klatre på væggen, så husk det rette fodtøj, viagra og laksativ.

Kom!

SITUATIONSFORNÆRMELSE

Det var så lidt. Betragt det som en gave.

Siden 2019 er folk rejst fra nær og fjern for at opleve fænomenet Situationsfornærmelse.

Det startede i det små, men som tiden gik, blev det hurtigt klart for alle, at intet sted er for stort til Situationsfornærmelse. Bandet har besøgt spillesteder og festivaler i hele landet og afholdt udsolgte koncerter både som opvarmning og hovednavn.

Senest har de fire venner været med som support på Kellermensch’ efterårsturne 2022 og som de professionelle amatører Situationsfornærmelse er, var de hverken værre eller bedre end hovednavnet, og efterlod publikum varme og glassene tomme.

Genren er punkrock og de spiller, som galt det dit liv. Teksterne tegner karikaturer af danskheden og kredser om den politiske korrekthed og alt det vi ellers ikke taler om.

Menuen bliver sikkert leveret med højt humør, skarp selvironi og absolut ingen ydmyghed overfor dem, der skulle mene noget andet.

Århuskvartetten skriver, indspiller, mixer og udgiver alle herlighederne selv og indtil videre er det blevet til de to anmelderroste EP’er ‘En Hurtig Omgang Dansk‘ og ‘En Hurtig Omgang Dansk i 2’eren‘, plus det løse, hende singlepigen Maria.

Med hitsne ‘Kaff’ Eller Knep‘, ‘Ind Med Hænderne‘, ‘Camp Skrald mig‘, og man kunne blive ved, har Situationsfornærmelse for længe siden slået fast, at de er nogen, man skal holde øje
med.

Udover den geniale musik, så er det energien der er blevet Situationsfornærmelses varemærke, og når Situationsfornærmelse spiller, så er det med at komme op foran, inden det er for sent.

Situationsfornærmelse har aldrig skuffet og hvorfor skulle de det. For som Situationsfornærmelse altid siger: En hurtig omgang dansk har aldrig været sjovere.

De er et partyband, der underholder, men de skal holde hovedet højt, for de er så meget
mere end det. Fuck hvor kan de spille og fyre en kæmpe fest af. Jeg er imponeret
”.
– Modgift, liveanmeldelse 9/10 stjerner, Headquarters d. 10.06.22

SUPPORT: DE FRIGJORTE

Det danske rock band er for alvor ved at få slået deres navn fast! I foråret 2023 begav bandet sig ud på deres første headliner tour og bandet slutter året af, med at tage på tour med legendariske Red Warszawa. De Frigjorte er fast support på Red Warszawas efterårs tour, som så smukt er døbt KONZERTA I ADHD.

De Frigjorte spiller dansksproget, halv hård guitar rock. De er efter to albums og et par nye singler, kommet tættere på at lyde som sig selv. Selv om man stadig kan høre inspirationen fra bands som Magtens Korridorer og D-A-D.

Om bandet seneste fuldlængde skrev GAFFA bl.a. ”Musikken er rock med tunge forvrængede guitarer og ditto trommer, og produktionen er rigtig flot og storladen. På pladens første nummerUha Ulla!bliver man da også helt glad i låget over den spøjse sang med den fine og velfungerende hookline og en tekst, der fremstår fl abet og forholdsvist vellykket. Meget på linje med sangene på førnævnte Friværdi”. Kan man lide dansk rock, er De Frigjorte bestemt værd at tjekke ud!

 • Fredag 26.01.24
 • Start
  21.00
 • Dørene åbner
  20.00
 • Sted
  Gimle
 • Billetpris
  195 kr.
 • Forsalg
  195 kr.
 • Dørsalg
  225 kr.
 • Siddende/stående
  stående