Klavs Bundgaard og Allan Sindberg er Danmarks nye radiofoniske powerpar. De har i mere end 2 år bygget r8Dio op til det fænomen, radioen er i dag. De har synergeret, segmenteret og været pro-aktivistiske i deres vej mod toppen af den danske medieverden. Og nu kommer de så med et live-show, der rammer lige der, hvor danskerne elsker at være: I gulvhøjde.
Med sig har de, udover flere priser og mere end 130 afsnit af podcasten Undskyld Vi Roder, et inspirerende og energisk show, hvor radiodirektør og kulturkonge Klavs Bundgaard vil fortælle om, hvordan alle kan komme i gulvhøjde, såvel lokalt som globalt. Hans soulmate og guldfugl Allan Sindberg, radiovært, programchef, DJ, markedsføringsansvarlig og bedre kendt som Smørstemmen Fra Ikast, vil supplere med sine mange talenter og bl.a. sørge for stærke musikalske indslag. Klavs og Allan vil på forunderlig vis interagere med publikum, som undervejs vil opleve at de er medskabere af showet. Se, dét er synergering!
Det bliver med andre ord en hæsblæsende aften hvor duoen giver noget tilbage til danskerne, som de kan bruge i deres hverdag og på egen krop opleve, hvad det egentligt vil sige at synergere.
Liveshowet ’r8Dio – Live i Gulvhøjde’ har premiere i 2023, og tager afsæt i den succesfulde podcastserie ’Undskyld Vi Roder’, som handler om opstarten på den fiktive taleradio, r8Dio. Podcasten har mere end 150.000 månedlige lyttere, og har modtaget flere priser og senest en nominering som ’Årets Komiker’ ved ZULU Comedy Galla 2022. Bag de prominente karakterer Allan Sindberg og Klavs Bundgaard, podcasten og nu også live-showet, står naturligvis Brian Lykke og Kasper Nielsen.
KONCERTMENU
Skal du til koncert på Gimle, er der god grund til at starte din aften på Carnevale Italian
Restaurant, vores gode nabo på Helligkorsvej 4D.
Hos Carnevale får du velsmagende italiensk mad serveret af deres gæstfrie personale.
Du kan vælge mellem to typer af koncertmenu:
- 2-retters menu bestående af en pastaret og dessert til 199 kr. pr. person (drikkevarer er ikke inkluderet og skal bestilles separat)
- 3-retters menu bestående af en pastaret, en kødret og dessert til 399 kr. pr. person (drikkevarer er ikke inkluderet og skal bestilles separat)
Menuen vælges af Carnevales kokke og vil løbende ændre sig efter sæsonen.
Menuen skal bestilles på forhånd, og du kan vælge mellem to tidspunkter – enten kl. 17.15 (bordet er jeres indtil kl. 18.45) eller kl. 19.00 (bordet er jeres indtil kl. 20.30), alt efter hvad der passer jer bedst.
Læs mere og bestil koncertmenuen her.