Paul Harrison Band

Paul Harrison disker op med et yderst succesfuldt band, med stærke danske og internationale kræfter. Den engelske kapelmester blæste sig lynhurtigt frem som topnavn, da han indtog Danmark med sin klarinet og saxofon i 1998 og satte energisk fuldblodsjazz på plakaten. Lige siden har musikken givet genlyd overalt, med et imponerende antal koncerter hvert år. Han følges af et stort og loyalt publikum i og uden for Danmark.

Høj musikalsk kvalitet og udadvendt sceneoptræden er Harrisons varemærke. Han kører særdeles effektivt med sin dynamiske stil, og konstant fornyelse der forenes med det velkendte. Der serveres alt fra medrivende up-tempo numre til smukke ballader, i tæt samspil, stramme arrangementer og solopræstationer fra hele holdet.
Repertoiret er bemærkelsesværdigt og bredt, med traditionelle klassikere og mange atypiske numre for genren. Det hele skydes af i stor variation i jazzens rytmiske stilarter; Revival, Swing, Ragtime, Traditional, Dixieland, New Orleans, Spirituals, Blues, Gipsy etc.

Paul Harrison Band har været storleverandør af jazz i international klasse, lige siden det så dagens lys i 1998. Dermed kan Paul Harrison fejre 25 års jubilæum som kapelmester i 2023, for sit mangfoldige band. Og som altid stiller han med et professionelt, engageret og humoristisk team af dygtige populære musikere, der vil publikum og hinanden.

Praktisk Information

Adgang for medlemmer 10.30.

Øvrige gæster 10.45.

Koncerten starter kl. 11.00. Der er fri entré og alle er velkomne.

Imens du nyder tonerne kan du forsyne dig i baren.

Koncerten er siddende.

Læs mere om Lørdagsjazzen her.

Lørdagsjazz

 • Lørdag 16.03.24
 • Start
  11.00
 • Dørene åbner
  10.30
 • Sted
  Tanken, Gimle
 • Siddende/stående
  siddende