ØNDI

ØNDI er inspireret af alt fra de hårdeste elektroniske acts til den fængende pop- melodi, og man kan forvente en heftig svingom i følelsesregistret. Kombinationen af den gennemtrængende
musik, strobelyset og det intense nærvær, efterlader publikum i en ekstatisk, trance-lignende symbiose. For det performative element er alt for ØNDI, og man mærker den dramatiske energi fra det sekund de går på scenen. Den karismatiske og nærværende forsanger, Tobias Bjerg, tager publikum med bag masken og drager dem ind i et rum til komplet selvdyrkelse af ungdommen – et rum, hvor man faktisk tror ungdomsoprør er en god idé. ØNDI er nemlig en direkte konsekvens og erkendelse af Gen-Z og det moderne samfunds udfordringer. ØNDI er ikke en kritik af strukturer – men nærmere en konsekvens heraf.

Firkløveren ØNDI har hver især arbejdet med musik hele deres liv. Bandet blev dannet i 2021 som en reaktion på de kommercielle “pop-kasser” og som modreaktion på, hvordan den samtidige danske popmusik lyder, føles og opleves. Bandet importerer internationale produktioner og en anti-jantelovs-ekstroversion ind i den ofte meget ydmyge og tilbagelænede danske sangskrivningsproces, hvilket resulterer i en eksplosiv og intens musikalsk cocktail.

ØNDI udgav deres debutsingle, “DUM SANG” i november 2022, hvor de afholdt releasekoncerten i en fyldt partybus og sidenhen også singlen “GLASLOFT”. De har brugt foråret 2023 på at spille over 30 koncerter og har blandt andet været på tour med FABRÄK, med koncert på Gimle. Tidligere har de spillet på blandt andet RUST, Templet og HUSET, og har også tidligere opvarmet for Zar Paulo.

Senest har bandet udgivet deres første EP “COPY PASTE“, hvor releasekoncerten denne gang blev holdt ovenpå en partybus midt i Kødbyen.

SUPPORT: ZIMA

ZIMA er det elektroniske pop-band bestående af Rasmus Rex, Lucas Lerhøj, Malthe Ramskov og Frederik Rask. ZIMA stammer fra Roskilde, hvor gruppen mødte hinanden allerede fra barnsben og fandt ud af at de delte en ekstraordinær interesse for musik.

ZIMA gør op med den nutidige popmusik, de mener er blevet for monoton – kaster den op i luften, for at vise musikelskere hvordan pop også kan lyde, når den er kørt igennem ZIMA. Energisk og abnormt er udtrykket i ZIMA’s musik. Inspireret af 90’ernes rave-scene og den franske undergrund, bestræber de sig på at levere et gennemført show der efterlader tilskueren med et indtryk de ikke glemmer.

Roskilde festival er drømmen for de fire 18-årige drenge fra ZIMA, som efter deres strobe-befindende og publikum-jublende koncert, ikke er så langt ude i fremtiden” – SN.dk

ZIMA havde deres debutkoncert i maj 2021 og har siden spillet på festivaler og andre lignende venues, samt spillet support for artister såsom Kidd, LYDMOR, Carl Knast og Farveblind – i sommer spillede de også til en af vores Byparkskoncerter i Roskilde.

 • Lørdag 28.10.23
 • Start
  21.00
 • Dørene åbner
  20.00
 • Sted
  Gimle
 • Billetpriser
  55 - 85 kr.
 • Siddende/stående
  stående