Norbert Susemihl Joyful Gumbo

Norbert Susemihls Joyful Gumbo er et international, scandinavisk baseret jazzband med en høj musikalsk standard og følelse for musikken. Bandet er meget eftertragtet, og er især kendt for sit sceneoptræden, og har fået mange fine reviews og publikumsanerkendelse.

Sekstetten består af nogle af Europas bedste jazzmusikere; hver især på deres unikke instrumenter.

Bandet har et usædvanligt bredt repertoire af hele spektret af musik fra Jazzbyen: Traditional Jazz, Swing, Rythm & Blues, Latin, Gospel, Ragtime og nogle funky Brassband Street ig Mardi Grass Music.

Norbert Susemihl, der både spiller trumpet, trommer og synger, har været rejsende i New Orleansk musik i mange år og har spillet en lang række internationale koncerter samt spillet på festivaler i forskellige lande. I 4 årtier har han pendlet mellem hans andet hjem i New Orleans, hans fødeby Hamburg og senere Danmark. Med sin fremragende musikalitet og dynamiske autenticitet, er han en af de førende trompetister i New Orleansk stil. Han har indspillet og produceret over 50 indspilninger både med hans eget band og som solist.

Lineup:

Norbert Susemihl (D/DK/USA) – trumpet, flygelhorn, vocal
Chris Tanner (AUS/DK) – clarinet, vocal
Hans Ingelstam (S) – trombone
Sven Erik Lundeqvist (SE) – piano, vocal
Jens Kristian Andersen (DK) – bass
Søren Pedersen (DK) – drums

Adgang for medlemmer 10.30.

Øvrige gæster 10.45.

Koncerten starter kl. 11:00. Der er fri entré.

Imens du nyder tonerne kan du forsyne dig i baren, og i pausen er der mulighed for at bestille en Scat-wich, også kendt som en sandwich.

Koncerten er siddende.

Forlæng oplevelsen med et besøg i The Raven, der er åben efter koncerten.

 • Lørdag 04.03.23
 • Start
  11.00
 • Dørene åbner
  10.30
 • Sted
  Tanken, Gimle
 • Forsalg
  Fri entré
 • Dørsalg
  Fri entré
 • Siddende/stående
  siddende